2777
2789
عنوان

سوغاتی کربلا مادرشوهر

404 بازدید | 20 پست

برای شوهرم ی شلوار خونگی برای دخترم ی لباس ست خانگی برای خودم هم ی لباس راحتی بلند ساحلی خریده 

اونجا گفت خوبه ببین ک همه رو نگاه کنم 

منم کامل باز نکردم در حد ی نگاه کم 

اومدم خونه دوباره ک خواستم لباس و ببینم چون از مدلش خیلی خوشم اومده بود بعد دیدم ی پارگی روش بود خیلی هم تابلو یعنی حوری ک اگر من یا کسی دیگه بره بخزه کامل متوجه میشه خیلی ناراحت شدم همش میگم کاشکی اونجا می‌دیدم بهش میگفتم ولی اومدم تو خونه دیدم بنطرتون بهش زنگ بزنم بگم یا به شوهرم بگم بره بهش بگه 

یکبار هم دمپایی برای دخترم خریده بود قبلنا روش در لکه رنگ بود اون موقع هم خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم ک یعنی واقعا چرا اینجوری چیز میده 

الانم حس میکنم از روی لج اینو برای من گذاشته یا برای کسی بوده نخواسته داده به من 

بد فکر نکن بدوزی خوب نمیشه؟

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

فقط به شوهرت بگو در جریان باشه تا دو روز دیگه اگه شما جایی بی تفاوت بودی به مادرشوهرت بدونه از کجا آب میخوره

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید تو خریددقت نمیکنه

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

کربلا سوغاتی های مالی نداره چه انتطاری داره خدا 

حالا بنده خدا رفته به زیارت 

مادربزرگ و پدر بزرگ من چند وقت قبل رفتن باور کن کلی خرج کرده بودن از سوغاتی هایی که برامون اورده بودن هیشکدوم ب درد هیچکدوممون نخورد کلی هم خندیدیم دور هم 

با اینکه هیلی هم دوسمون دارن 

تازه بنده خدا گفته نگاه کن دیگه 

من خودم بارها رفتم خرید چیزی رو اونجا ده بارم نگاه کردم اومدم خونه دیدم به عیب و ایراد داره

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
میخای باعث شرنشی،؟

نه میخوام باعث نشم دو روز دیگه مادرشوهر آدم خوبه باشه عروس بده بشه... اکثر مادرشوهرا کرم میریزن تا عروس یه کاری میکنه با مظلومیت میرن پیش پسره گله میکنن و پسره هم بدون اطلاع از کرم مادرشون همه چی رو میندازن گردن زنشون... شما هم اگه ایده بهتر و عاقلانه تری دارید بفرمایید کسی جلوتونو نگرفته

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم