2777
2789
عنوان

زنگ ۱۱۰ زدم

368 بازدید | 22 پست

شوهرم تا دلش رابطه میخواد و یا خودش خواب می‌ره یا خودش خسته س یا طول می‌کشه تا من بلند بشم بدون هیچ محبتی شروع می‌کنه فحش و بد و بیراه و به من میگه خراب. انقد این چند روز منو دعوا کرده و این حرف رو به من زد تا آخر امروز دعوامون شد و هل داد منو دستم خورد به دسته مبل و الان درد می کنه. بعد زنگ ۱۱۰ زدن گفتم شوهرم بهم فحش ناموسی داده یه ذره صحبت کرد و رفت گفت فردا برو قضایی. بیشتر حرفامون سر رابطه هست و اینکه شوهرم به من شک داره. الکی الکی حرفمون میشه موندم چی کار کنم دنبالش برم نرم همش بی آبرویی همش اوقات تلخی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بگو دلیلت واسه شک کردنت چیه ؟ ببخشیدا بگو اگه شک داری خب ثابت کن که من با کسی ام 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

حتما برو دنبال کاراش یکی از اشناهامون همینطوری بود نرفت و الان بدبخت شده 

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
میتونی به پدر شوهر یا مادرشوهرت بگی؟ یا خانواده خودت پشتت هستن؟ اینجوری که زندگی رو بهت سخت میکنه. ...

آزو پدر شوهر مادرشوهر هم پشت من هستن دعواش هم کردن چه فایده. همش فک می کنه چیز تحفه ای هست که به من تو هر شرایطی می شینم باهاش زندگی می کنم