2789
عنوان

زنگ ۱۱۰ زدم

371 بازدید | 22 پست

شوهرم تا دلش رابطه میخواد و یا خودش خواب می‌ره یا خودش خسته س یا طول می‌کشه تا من بلند بشم بدون هیچ محبتی شروع می‌کنه فحش و بد و بیراه و به من میگه خراب. انقد این چند روز منو دعوا کرده و این حرف رو به من زد تا آخر امروز دعوامون شد و هل داد منو دستم خورد به دسته مبل و الان درد می کنه. بعد زنگ ۱۱۰ زدن گفتم شوهرم بهم فحش ناموسی داده یه ذره صحبت کرد و رفت گفت فردا برو قضایی. بیشتر حرفامون سر رابطه هست و اینکه شوهرم به من شک داره. الکی الکی حرفمون میشه موندم چی کار کنم دنبالش برم نرم همش بی آبرویی همش اوقات تلخی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما برو دنبال کاراش یکی از اشناهامون همینطوری بود نرفت و الان بدبخت شده 

به درخواست خودم تعلیق شدممم!! به پسر گفتن: مرد که گریه نمیکنه به دختر گفتن: دختر که فریاد نمیزنه       <و اینجوری شجاعت رو از دخترامون و احساسات رو از پسرامون گرفتن و گند زدن به دنیامون> •.
میتونی به پدر شوهر یا مادرشوهرت بگی؟ یا خانواده خودت پشتت هستن؟ اینجوری که زندگی رو بهت سخت میکنه. ...

آزو پدر شوهر مادرشوهر هم پشت من هستن دعواش هم کردن چه فایده. همش فک می کنه چیز تحفه ای هست که به من تو هر شرایطی می شینم باهاش زندگی می کنم