2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خوب نمیشه گلم من تازه رفتم دکتر گف از اعصابه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
صداحالتونم بدمیشه؟من سردرد میگیرم حس خفگی

من گوشم کیپ شده بود بعد یه صداهایی میداد شبیه وزوز الانم شدیدا عفونت کرده صدای خش خش میده بعد صدای، نبض البته صدای نبض فقط چند ساعت یه بار میده و زود قطع میشه ولی بازم میترسم

نه خوب نمیشه گلم من تازه رفتم دکتر گف از اعصابه

عزیزم من مشکل از گوشمه که بخاطر کیپ و عفونت وزوز میکنه تازه از امروز صدای نبض میشنوم چند بار ساکشن کردم خوب شدم باز عفونت میکنه اینجوری میشه

من گوشم کیپ شده بود بعد یه صداهایی میداد شبیه وزوز الانم شدیدا عفونت کرده صدای خش خش میده بعد صدای، ...

چکارکردی ازکیپی دراومد منم چندوقته کیپه هرچی دکترمیرم بی فایده

چکارکردی ازکیپی دراومد منم چندوقته کیپه هرچی دکترمیرم بی فایده

عزیزم ازت خواهش میکنم کیپ شدن گوش رو جدی بگیر برو دکتر تا گوشت باز نشده من هم گفتم شاید مشکلی نیست فقط کیپه خودش باز میشه بعدا گوشم شروع به وزوز کرد یه صدایی شدید که اصلا قطع نمیشد گفتم برم خودکوشی کنم زندگی فایده نداره با این بیماری

عزیزم ازت خواهش میکنم کیپ شدن گوش رو جدی بگیر برو دکتر تا گوشت باز نشده من هم گفتم شاید مشکلی نیست ف ...

چی بگم که۹ماه زندگیم داغونه من کم شنوایی دارم گوشمم کیپ میشه افت شنوایی .انقدردکتررفتم اخری گفتن از سینوس الان دوماه عمل کردم ولی هیچ یعنیکار هرروزم گریه کردنه.منتظرم ماه بعد نتیجه عمل دکترببینه.هرچنددکترهم اول گفت خوب میشه الان زیرش زده.انقدردعا وختم وگریه به خدا هیچ هیچ.گوشمم نه جرم داره نه عفونت 

زندگیم نابوده با این گوشم نا میتونم درس بخونم و کنکور بدم از کار و زندگی افتادم

بیخیال صدا باش من که انقدرصدامیده شنواییم کم شده داغونم.صدا سوت شدید صدای هلیکوپتر ...این هفته که داغونه