2777
2789
چی بگم که۹ماه زندگیم داغونه من کم شنوایی دارم گوشمم کیپ میشه افت شنوایی .انقدردکتررفتم اخری گفتن از ...

گوش ات سکته کرده اگه یهویی کیپ شده یا کم شنوایی ناگهانی همراه با وزوز صد در صد سکته گوشه که بعد از دو هفته دیگه درمان نداره و برا همیشه شنواییتو از دست دادی متاسفم از خدا دعا میکنم هرچه زودتر خوب بشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوش ات سکته کرده اگه یهویی کیپ شده یا کم شنوایی ناگهانی همراه با وزوز صد در صد سکته گوشه که بعد از د ...

نه سکته نیست اتواسکلروز داشت ازقبل.کیپی درد جدید این۹مه اومد سراغم

چی بگم که۹ماه زندگیم داغونه من کم شنوایی دارم گوشمم کیپ میشه افت شنوایی .انقدردکتررفتم اخری گفتن از ...

از گریه نگم که منم شب و روز در حال گریه نه میتونم بخوابم و نه آرامش دارم با این گوشم مامانم هم میبینه که من دارم گریه میکنم اونم گریه میکنه حالم بدتر میشه

از گریه نگم که منم شب و روز در حال گریه نه میتونم بخوابم و نه آرامش دارم با این گوشم مامانم هم میبین ...

اگرشنوایت خوبه بیخیال صداباش.فقط صدا اذیتت میکنه؟مثل صدایخچال یا صدا کولر تصورش کن .نهایت سمعک بگیر .

اگرشنوایت خوبه بیخیال صداباش.فقط صدا اذیتت میکنه؟مثل صدایخچال یا صدا کولر تصورش کن .نهایت سمعک بگیر ...

شنواییم خوبه گوشم کیپه ساکشن که میکنم باز میشه

اگرشنوایت خوبه بیخیال صداباش.فقط صدا اذیتت میکنه؟مثل صدایخچال یا صدا کولر تصورش کن .نهایت سمعک بگیر ...

شنا علایم دیگه هم داری مث سرگیجه نوسان فشار

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
سرگیجه خفیف تواین ۹ماه درحد ۴بار داشتم درحدنیم ساعت چرخشی نبود بیشترگیجی

دقیقا منم دکتر رفتین چ گفته

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
تشخیصای مختلف.به شماچی گفتن؟

مثلا چیا؟

سرگیجه خفیف تواین ۹ماه درحد ۴بار داشتم درحدنیم ساعت چرخشی نبود بیشترگیجی

ببین کامل بخوام بگم من فروردین کرونا گرفتم

از ب

اون موقع این مشکلاتن شد

زمان کرونا ی گیجی خیلی شدید داشتم دو س شب

بعد خوب شد

ولی کلا الان اینجوریم ک رو غذام نمک بریزم چن دقیقه بعدش گوشم وزوز میکنه در حد ۱دقیقه بعد هم احساس نوسان فشار و منگی میگیرم

منگی و گیجی

تشخیصای مختلف.به شماچی گفتن؟

گوش چپم حس کیپی دارم ولی کم

شنواییم ولی مشکل نداره

دستمو اگه بگیرم رو گوش چپم صدای نبض میشکنم در خالی ک گوش راست اینطور نیس