2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

981 بازدید | 39 پست

زیر بغلم خیلی تیرس نمیدونم چیکار کنم🤦🏻‍♀️رنگ پوستمم خیلی روشنه تیرگی زیر بغلم بیشتر نشون میده💔چیکار کنم یه راه کار بدین. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

منم 

برای من‌ چون موهام  پره‌ زدنی ریشه هاش میمونه یه حالت تیرگی میشه یه مدت  لیزر میرفتم  سفید شده بود ولش کردم  اگه‌ موهات‌ زیاده‌ با لیزر موهای‌ زائد خوب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پوستم سبزس منم تیرگی زیر بغل و تیرگی بیکینی دارم حساس نباش هر دختری کم و بیش ایراد داره تو پوست ...

اخه خیلی تابلوه دوستام هیچ کدوم اینطور نیستن فقط من اینطورم خجالت میکشم💔🥺

اگه راه حل داشتین منم لایک کنید لطفاً 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
منم  برای من‌ چون موهام  پره‌ زدنی ریشه هاش میمونه یا حالت تیرگی میده یه مدت  لیزر م ...

مشکله هورمونی دارم کلن این تیرگیمم بخاطره اونه موهامم زیاده ولی نمیتونم لیزر کنم🥲💔

عزیزم لیزر سفید کننده زیر بغل و بیکینی هست خیلی هم خوبه. و اینکه موهای زیر بغلت هم ژیلت نزن یا اپیلا ...

اره اپلاسیون میکنم با ژیلت نمیزنم ولی مشکله هورمونی ک دارم نمیتونم لیزرو چی کنم

چرا ما سبزه ها اینجوریم  بیکینی خیلی خیلی تیره س واقعا خجالت اوره

اتفاقن یکی از دوستام ک رنگه پوستش تیرس خیلی جذابه و هیچ تیرگیی نداره تو زیر بغلش🥲🤌🏻💔