2777
2789
عنوان

تیرگی زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 39 پست
مشکله هورمونی دارم کلن این تیرگیمم بخاطره اونه موهامم زیاده ولی نمیتونم لیزر کنم🥲💔

خب پس اول باید مشکل هورمونیو‌ درست‌ کنی  بعد بری لیزر 

دکتر رفتی دارو  چیزی داده؟

من موبر اینا زدم‌ حساسیت‌ دادم‌ یه امتحان‌ کن‌ شاید روشما‌ جواب باشه

به هیچ وجه ژیلت یا اپیلیدی نزن ک خودش عامل تیرگی هست اگه امکان لیزر نداری از پودر موبر زرنیخ ۱به۶ استفاده کن( تو عطاری ها داره پودرهای بسته بندی شیمیایی شرکتی هم خوب نیست)‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مداومک استفاده کنی به مرور رنگ تیرگی از بین میره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکله هورمونی دارم کلن این تیرگیمم بخاطره اونه موهامم زیاده ولی نمیتونم لیزر کنم🥲💔

من لیزر کردم روشن تر شد..وقتی ریشه حذف شه کمی روشنی میده

من سبزه نیستم ولی برای منم ارثی تیره تر هست

کرم معجزه شب بزن.. خیلی جوابه.. من یه مدت به پوستم زدم همه ی لک های آفتاب سوختگی و بارداری و.. کم رنگ شد..تو بگیر بزن به زیر بغلت..🤪

اره اپلاسیون میکنم با ژیلت نمیزنم ولی مشکله هورمونی ک دارم نمیتونم لیزرو چی کنم

ببین یه لیزر هایی هست مخصوص سفید کردن نواحی تیره بدن هست. اونم نمیتونی ؟ از دکترت بپرس فکر نکنم مشکلی داشته باشه ها 

اون تیرگیا پوست های مرده هستند میتونی با اسکراب بدن و کرم روشن کننده اوکیش کنی

دارم انجام میدم فایده نداره خیلی فقط یکم بهتر شده همچنان خیلی تیرس و خیلی وقته استفاده میکنم🥲💔

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
خب پس اول باید مشکل هورمونیو‌ درست‌ کنی  بعد بری لیزر  دکتر رفتی دارو  چیزی داده؟ م ...

اره بابا چند ساله دارم درمان میکنم مشکلمو اما درست نمیشه مشکله هورمونیم شدیده😭💔

شما لیزر سفید کننده زدی راضی بودی واقعا؟ چند وقت میمونه؟ بازم باید شارژ بشه؟ 

من الان دارم لیزر موهای زائد انجام میدم‌. بعدش قراره برم برای سفیدی. 😁 ولی چند تا از دوستام اونو زدن آره خیلی راضی بودن. خیلییی. تو گوگل سرچ کن همه چی راجع بهش میاد. 

به هیچ وجه ژیلت یا اپیلیدی نزن ک خودش عامل تیرگی هست اگه امکان لیزر نداری از پودر موبر زرنیخ ۱به۶ اس ...

اره نوره طبیعی استفاده میکنم ب هیچ عنوان ژیلت یا اپلیدی استفادع نمیکنم ولی برا زیر بغلم با موم میزنم تاهالا نوره نزدم 

اره بابا چند ساله دارم درمان میکنم مشکلمو اما درست نمیشه مشکله هورمونیم شدیده😭💔

عزیزم‌ 

همون‌ موبر استفاده کن‌ مرطوب کن‌ یکم بهتر میشه ...

ولی یه چیز عادیه واقعا‌ چیزی نیست خجالت  بکشی‌بابتش