2777
2789
عنوان

لانه گزینی همراه با درد طبیعیه

461 بازدید | 28 پست

هفته 4هستم ام این چهار هفته  درد داشتم تهوع کلن علائمم خیلی زود شروع شده اخر شب لک دیدم اول صورتی بودبعد یکم روشن تر شد الآنم دردم دارم ویار شوری هم دارم درد سینه ام رفته پارسال همین موقع اینطور شد و سقط شد اگر تجربه دارید راهنمایی کنید لطفا

امشالله ک اینجور نیست 

شما ریلکسی یا من حس میکنم خیلی ریلکسی؟؟ 

ارامش داشته باش و برو دکتر بت پروستروژن بزنه

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کجا مطمئنی که بارداری ؟ 

حدس میزنی یا آزمایش دادی ؟ 

منم لک لانه گزینی دیدم، همراه با درد شدیددد بود 

بعد از پنج روز و اینا تقریبا درد از بین رفت ، البته کم کم 

میتونی از تاپیکام بخونی علائمم رو ،منم تازه باردار شدم 

الان هفت هفته م

امشالله ک اینجور نیست  شما ریلکسی یا من حس میکنم خیلی ریلکسی؟؟  ارامش داشته باش و برو دک ...

من توکل ب خداست فقط خاستم تجربه ها رو بدونم شاید ناخواسته کاری نکنم حالتمو  تشدید کنه

من توکل ب خداست فقط خاستم تجربه ها رو بدونم شاید ناخواسته کاری نکنم حالتمو  تشدید کنه

همینجوری اروم بمون چن ساعت دیگه حتما برو ماما برات پروستروژن بنویسه 

اصلا کار سنگین نکن

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
از کجا مطمئنی که بارداری ؟  حدس میزنی یا آزمایش دادی ؟  منم لک لانه گزینی دیدم، همراه با ...

خدا کنه منم مثل شما باشم .از ویار شدیدشوری  درد سینه  تهوع زیاد درد زیر دل مطمنم ک باردارم

خدا کنه منم مثل شما باشم .از ویار شدیدشوری  درد سینه  تهوع زیاد درد زیر دل مطمنم ک باردارم

دختر بیا برو بیبی چک بزن صلوات فرستادم انشالله چیزیت نیست

دختر بیا برو بیبی چک بزن صلوات فرستادم انشالله چیزیت نیست

یک هفته ای ب همسر میگم بگیر میگه زوده آخه من علائمم خیلیییی زود بروز کرد میگم امکان داره دو قلو باشه یا خارج رحمی

سر خود یه شیاف زدم  موردی نداره تو این هفته ؟

وااااای کاش نمیکردی😐😐 

حالا استرس نگیر برو ب ماما بگو چ شیافی زدی؟؟