2777
2789
عنوان

سوغاتی کربلا مادرشوهر

380 بازدید | 20 پست

برای شوهرم ی شلوار خونگی برای دخترم ی لباس ست خانگی برای خودم هم ی لباس راحتی بلند ساحلی خریده 

اونجا گفت خوبه ببین ک همه رو نگاه کنم 

منم کامل باز نکردم در حد ی نگاه کم 

اومدم خونه دوباره ک خواستم لباس و ببینم چون از مدلش خیلی خوشم اومده بود بعد دیدم ی پارگی روش بود خیلی هم تابلو یعنی حوری ک اگر من یا کسی دیگه بره بخزه کامل متوجه میشه خیلی ناراحت شدم همش میگم کاشکی اونجا می‌دیدم بهش میگفتم ولی اومدم تو خونه دیدم بنطرتون بهش زنگ بزنم بگم یا به شوهرم بگم بره بهش بگه 

یکبار هم دمپایی برای دخترم خریده بود قبلنا روش در لکه رنگ بود اون موقع هم خیلی ناراحت شدم به شوهرم گفتم ک یعنی واقعا چرا اینجوری چیز میده 

الانم حس میکنم از روی لج اینو برای من گذاشته یا برای کسی بوده نخواسته داده به من 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ایران خریده؟

اگر مال ایرانه برو پسش بده

این چه مدل سوغاتیه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه کربلا آخه به حدی مشخصه 

خب شاید بازش نکرده

ندیده

ولی حتما بگو بهش

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من که مادرشوهر و بهم لباس گشاد پیرزنی با روسری خیلی زشت داد قشنگ توهین بود بهم ولی به رو نیاوردم فکر ...

میدونی چیه ازاین ک فکر کنم من برای خودم شخصیت ندارم ناراحتم میکته 

خب شاید بازش نکرده ندیده ولی حتما بگو بهش

اون دوتا دختر تو خونه داره می‌دونم ک اونا هم چک میکنن هم اینکه خودش از اینا هست ک همه چی میخواد سر دربیاره 

میدونم چی میگه  حالا شاید شما مادرشوهرش پارگی رو ندیده  ولی کلا برای خودم میگم که نباید ...

ولی من حتما به روش میارم چون دوست ندارم فکر کنم خرم و کارشونو جای دیگه دوباره تکرار کنن به شعور آدم توهین میکن