2777
2789
عنوان

حالم بده

274 بازدید | 46 پست

دوستان تازه امروز فهمیدم داداشم هرازگاهی مشروب میخوره داداشم خیلی سر بع زیر بود ولی مدتیه عوض شده همش با دوستاش میره بیرون از ارازلا خوشش میاد مشروب میخوره کلا یه مدل دیع شده تورو خدا بگید چیکا کنیم خیییلی حالم بده باید کمکش کنیم از این راه دربیاد ولی نمیدونم چجوری هرکی میدونه بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اولین کاری میتونید بکنید اینه هیچکاری نکنید بزارید زندگیش رو بکنه وقتی خودش انتخاب کرده دیگه کاریش نمیتونید بکنید 

دیگه خیلی میخواید بدونید چرا اگه موافقت کرد باهاتون باهاش حرف بزنید که چ خلا های عاطفی دارن؟

جای خوبی مطرح نکردی اینجا اکثرا طرفدار شرب خمرن الان شتکت میکنن که به توچه چیکارشی

بابا نمیگم مشروب بده ولی مگه مشروبایی که الان هستن خالصن همشون ات اشغال قاطیشونه 

والا اولین کاری میتونید بکنید اینه هیچکاری نکنید بزارید زندگیش رو بکنه وقتی خودش انتخاب کرده دیگه کا ...

من نمیخوام که دوروز دیه چیزای دیه بکشه ارازل بشه دارم دق میکنم اخه

۱۷

نمیدونم چی بگم تجربه ام اونقدری نیست

ولی به نظرم جمع خونه رو براش گرم و دوستانه نگه دارید شاید از سرش افتاد

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

اگه هجده سال ب بالاست بزرگسال محسوب میشه و خوب و بدو تشخیص میده شما فقط میتونید بهش گوشزد کنید هر دخالت و اجباری ممکنه عکس العمل عکس نشون بده 

منم داداشم مشر..وب میخوره حالا من باهاش دعوا کنم تنها کاری ک میکنه اینه ک دیگه قایمکی میخوره 

تنها کاری ک کردم بهش گفتم ک ی مدت مشر..وب نخور چون معلوم نیست چیه توشون بقیه اش دیگه با خودشه بچه ک نیست