2777
2789
عنوان

حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 46 پست
قربون خدا برم هرچی دارم از لطف و محبت خداست❤️ ولی گاهی ناامید میشم از رسیدن ب حاجتم و حالم گرفتس ا ...

قرار نیست هر چی تو دلت خواست به برسی

بعضی چیزا خیال میکنی خیره ولی شره اینو خدا گفته.بزار خدا رقم بزنه زندگیت رو.دلت رو ب خدا بسپار

تو مرا جان وجهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست هر چی تو دلت خواست به برسی بعضی چیزا خیال میکنی خیره ولی شره اینو خدا گفته.بزار خدا رقم ب ...

وقتی سر دوراهی بمونی باید چیکار کنی خیلی از خدا خاستم کمکم کنه گفتم هرچی تو برام بخای ولی هنوز بلاتکلیفم

من متولد ۷۵ شدم ۲۷ اره مجردم باورت میشه خیلی تنهام

زیادم اختلاف سنی نداریم عزیزم

منم مجردم من بشدت تنهام خیلی زیاد 

ن رفیقی

ن خواهری

ن عشقی هیچی.. 

مادرمم چندین ساله فوت کرده بعد اون بدتر تنها شدم

دلم بدجور گرفته

وقتی سر دوراهی بمونی باید چیکار کنی خیلی از خدا خاستم کمکم کنه گفتم هرچی تو برام بخای ولی هنوز بلاتک ...

خوب یکی رو که منطقی تره مشورت بگیر انتخاب کن

خدا پا داده بری تو مسیر راست یا چپ.تو انتخاب میکنی.اون ک نمیاد هل بده.تو باید قدم برداری.ولی قدم برداشتند ب اراده خداست ولی مسیر رو تو انتخاب کن

تو مرا جان وجهانی
زیادم اختلاف سنی نداریم عزیزم منم مجردم من بشدت تنهام خیلی زیاد  ن رفیقی ن خواهری ن عشقی هی ...

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم خیلی سخته واقعا حسه تنهاییتو درک میکنم

ینی ی ادم پیدا شد قد من تنها باشه 

منم نه دوستی نه خاهری نه فامیلی نه عشق نه دوس پسر

بعصی وقتا بخدا میگم خدایا چرا بعضیا باید انقد دورشون شلوغ باشه یکیم مثه من انقد تنها

خوب یکی رو که منطقی تره مشورت بگیر انتخاب کن خدا پا داده بری تو مسیر راست یا چپ.تو انتخاب میکنی.اون ...

قضیه سر عقلو دله عزیزم 

وگرنه خودم میدونم کدوم راه درسته 

و منی ک همیشه حرف دلمو گوش دادمو از اول میدونم بازندم

خدا رحمت کنه مادرتو عزیزم خیلی سخته واقعا حسه تنهاییتو درک میکنم ینی ی ادم پیدا شد قد من تنها باشه& ...

مرسی گل خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

منکه از فامیل متنفرم چون خیلی دلمو شکستن

دقیقا منم ب خدا میگم تا کی تو سرنوشتم تنهایی هس؟! 

مگ نگفتن تنهایی فقط برا خداس پ من کی از این همه تنهایی در میام خداا🥺❤️

عزیزم یکی از تاپیکات راجب عشق بود بهش رسیدی؟ 

قضیه سر عقلو دله عزیزم  وگرنه خودم میدونم کدوم راه درسته  و منی ک همیشه حرف دلمو گوش داد ...

من عقلم رو گوش دادم.خدا رو شکر خوب حال دلم

شما هم گوش بده ضرر نمیکنی

تو مرا جان وجهانی
مرسی گل خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه  منکه از فامیل متنفرم چون خیلی دلمو شکستن دقیقا ...

ممنون عزیزم اره منم ی فامیل خوب نداشتم دلم بهش خوش باشه مثه غریبه ها نمیدونم شاید مشکل از منه ولی باهیشکی راحت نیستم چن سال پیش دوسته صمیمیم ازدواج کرد رف از شهرمون دیگه هیشکیو ندارم 

نه بابا هنوز بهش نرسیدم همین دوراهیم ک میگم سره عشقه

ممنون عزیزم اره منم ی فامیل خوب نداشتم دلم بهش خوش باشه مثه غریبه ها نمیدونم شاید مشکل از منه ولی با ...

منم با کسی راحت نیستم و رفت و امد ندارم 

خلاصه ک گاهی حس میکنم تنهاترین ادم روی زمین منم .. 

منم با کسی راحت نیستم و رفت و امد ندارم  خلاصه ک گاهی حس میکنم تنهاترین ادم روی زمین منم ...

خوشحال شدم از هم صحبتی باهات عزیزم 

برات دعا میکنم یکی بیاد تو زندگیت ک جایه همه رو برات پر کنه برات رفیق دوست پدر مادر همسر یار باشه وو باهاش خوشبخت بشی