2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگ میخای قبل ازمرگ جهنم و تجربه کنی الان برو جنوب مخصوصا هرمز 

ولی بین قشم وهرمز هرمز برو و شبم توی هرمز بخواب صبح ک پامیشی انگار جزیره لختیاس ی خاکی داره جزیره سرخ ک با وازلین بزنین ب لبت انگار تینت زدی خریدم فقط درگهان 

شهریور شاید بهتر باشه ولی الان اصلا من بعد عید رفتم کیش وقشم وبندرعباس واقعا روزی دوبار دوش میگرفتم ...

اشکال نداره من تو تهرانشم روزی دوبار دوش میگیرم🤣

عزیزم جاهای تفریحی که رفتی و خوب بود کجاهاش بودن؟

اشکال نداره من تو تهرانشم روزی دوبار دوش میگیرم🤣 عزیزم جاهای تفریحی که رفتی و خوب بود کجاهاش بودن؟

قشم نرو اصلا چون ارزش نداره فقط سیتی سنترش دوطرف خیابون ک با ی پل معلق بهم وصل شده وقلعه پرتغالی ها  کیش ولی دنیای تفریح از ی جایی بلیط خریدیم وبردنمون ساحل اب بالا اومد بردنمون شاتل وپاراسل بعدازظهر باغ پرندگان و دلفین شوهرم رفت شنا توی اب یا توی اکواریم دقیق نمیدونم کدوم و رفت بعد ی روز رفتیم اونور جزیره کشتی یونانی دوشب کیش بودیم بعدم با کشتی رفتیم چارک ازاونجا ماشین اومد بردمون قشم ی روز قشم بودیم ی نصف روز درگهان ک واقعا درگهان فقط برو خرید کن بافتی ک اگ تو تهران باشش ۵۰۰ هم نمیدنش خریدم ۲۰۰ کاپشن ۵۰۰ ارزونی بود ولی حواستم نباشه بنجول میکنن توپاچت ولی هرمز شنیدم خیلی قشنگه

قشم نرو اصلا چون ارزش نداره فقط سیتی سنترش دوطرف خیابون ک با ی پل معلق بهم وصل شده وقلعه پرتغالی ها ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت

اره من خودمم تو نت دیدم ،هرمز به نسبت قشم و کیش زیبایی هاش بیشتره ولی مثل این که امکاناتش خیلی پایینه...مثلا برای ناهار از صبح باید به یک سری محلیا بسپری و این که رستوران اینا نداره☹️

قشم نرو اصلا چون ارزش نداره فقط سیتی سنترش دوطرف خیابون ک با ی پل معلق بهم وصل شده وقلعه پرتغالی ها ...

سلام عزیزم شما فقط ی روز قشم بودی چجوری در موردش اینقدر مطمین نوشتی .جزایر ناز انواع تفریح های آبی از شاتل تا پاراگلایدر رو داره .دوتا مدرسه غواصی تو شهر قشم هست که میشه غواصی کرد و لذتشو برد .کلی هم جاهای دیدنی مثل دره ستارگان تنگه چاه کوه غار نمکی غار خربس داره ،اگر کسی واقعا میخواد قشم رو بگرده فقط باید سه چهار روز واسه گشتن بیاد بدون اینکه به بازار نگاه بندازه.

اونوقت هست که قشم رو با هیچ جزیره دیگه ای مقایسه نمیکنه ،کل تور کیش ی روزه بود همه جا رو بردن نشون دادن ،فقط یکم به زرق و برق کیش رسیدن وگرنه چیزی نداره.!

🤣🤣🤣🤣خب وسطای شهریور چی؟؟؟بازم جهنمه؟😟

الان بهترین فصله ک بری

من ماه پیش قشم بودم هرمز واسه ی شب خوبه 

اگه بخای جاهای دیدنیشم ببینی کلا ۳ ساعت زمان میبره

ما ۱۰ رفتیم ۳ بدظهرم برگشتیم با اخرین کشتی