2777
2789

اومدم‌ عنوان‌ دروغ‌ زدم‌‌ که‌ خیلی‌ خیلی‌ ببخشید‌ ولی  مجبور  بودم‌ تا‌ جواب  سوالمو‌ بدید  

می‌خواستم‌ بدونم‌ ماشینی‌ که‌ به  علت‌ تعویض‌ پلاک تو‌ پارکینگ‌ رفته‌ و قولنامه‌ دستی‌ داره‌ اگه‌ بخوای‌ بری‌ پارکینگ‌ در‌ بیاری‌ میشه‌ ماشین‌ رو‌ سند‌ رسمی‌ نکرد‌ و پلاک‌ ها‌ رو‌ تعویض‌ کرد‌ با‌ قولنامه‌ دستی‌ یا‌ میشه‌ ماشین‌ رو‌ به‌ اسم‌ یکی‌ دیگه‌ زد‌ پلاکهاش‌ به‌ اسم‌ خودت‌ یا‌ برعکس

از مامانت بپرس😂

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو با مامانت آشتی کن ازش بپرس

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بله اول میگن یه چک بخور تا بشه 

مسخره 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 

این سوالت تخصصی از یکی بپرس ک وارد باشه نمیدونیم ما

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

لطفا هر عنوان دروغی میخوای بزاری حرمت مادرو اسمشو خراب نکن😐😐😐 خودم مادر نیستم ولی بدم میاد از این ...

حرمت مادر با ی عنوان خراب نمیشه ک :///

ی سری مادرا ک اصلا حرمت ندارن اما کسی ک داره دیگ با ی عنوان غلط خراب نمیشه... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...