2777
2789
عنوان

عینک

113 بازدید | 15 پست

بچهاا شما کجاها عینک میگیرین من وقتی عینک میگیرم بعد احساس میکنم ارزون ب نظر میاد واسه همین نمیزنم زیاد

اصلا هم بلد نیستم فیک کدومه یا اصل کدومه اصلا این چیزا مهمه ؟ بهم یاد میدین؟

منم لایک کن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بینایی سنجی خودشون انواع مارک و قیمت دارن راه تشخیص کار هر کسی نیست نگران نباش 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
من عینک طبی دارم ولی خجالت میکشم بیرون بزنم😐بنطرم شمام بگو دکتربنویسه عینک صد افتاب چون با نسخه احت ...

خجالت نداره اصلا عینکه دیگه اتفاقا بنظرم باکلاسم هس 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌
ن ن افتابی منظورم بود 😅

همونم تشخیص فیک و اصل کار هر کی نیس