2777
2789
عنوان

کی میاد رژیم بگیریم هفته ای دو کیلو؟ 😍💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 42 پست
یعنی یه روز کامل؟  

اره البته فردا چون روز اولمه ۲۴ ساعت نمیشه چون امروز سر زمان دقیق غذا نخوردم فردا باید زمانش رو درست کنم البته من تو این مدت مولتی ویتامین و مکمل می‌خورم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رژیم برای بدن ظرر داره بدن توی صبح نیاز به صبحانه داره و شب هم نیاز به شام داره مهم.اینه ک چی می ...

نظرتون قابل احترامه . ولی ما هم صبحانه میخوریم هم ناهار هم شام . و اینکه اگه ضرر داشت ماه رمضان وجود نداشت 

پس چیکار کنیم🥺

ورزش حتما باید بکنین رژیم و ورزش کنار هم جواب میده خیلی کلیشه ها تو کاهش وزن اشتباهه مثلا میگن چربی نباید بخورین ولی خب بدنبه چربی نیاز داره باید بجای شکر از فندای طبیعی استفاده کنین چربیای حیوونی نخورین برنجو کم کنین نون سنگک یا سبوس دار بخورین خیلی چیزی هس که باید رعایت بشه

این رژیم برای بدن ظرر داره بدن توی صبح نیاز به صبحانه داره و شب هم نیاز به شام داره مهم.اینه ک چی می ...

برای غذا خوردن زمان خاصی وجود نداره هروقت احساس گرسنگی کردی یعنی بدن کلوگزش رو به اتمامه اگه غذا نخوری از گلیکوژن ذخیره شده استفاده می‌کنه اگه بازم غذا نخوری و گلیکوژن تموم شه بدن از چربی استفاده می‌کنه اگه بازم غذا نخوری و این غذا نخوردن طولانی بشه بدن از پروتئین استفاده می‌کنه که یعنی ماهیچه‌ها آب می‌شن پس باید به مرحله‌ی پروتئین نرسه واسه کسی که اضافه وزن داره به اندازه و درستش ضرر نداره مگر اینکه بیماری دیگه‌ای داشته باشه مشکل‌ساز بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم