2777
2789
عنوان

واقعا همسرم دوسم نداره؟؟؟

532 بازدید | 45 پست

بچه ها انگاری نمیخوام باور کنم همسرم دوسم نداره…

یک ماهه خونه پدرمم به خاطر اختلافاتم با همسرم…

نه زنگ زد نه پیام داد….پدرم تماس گرفت بیاد برای صحبت….نیومد…

دوباره تماس گرفت پدرم برای اینکه جداشیم بهتره…همسرم موافق بود و گفت اره هم من ادم خوبیم هم دخترتون اما به درد هم نمی خوریم…قراره طلاق گذاشته شده و چند روز اخیر باهاش تماس گرفتم برای ثبت دادخواست طلاق توافقی…بهش گفتم مطمینی؟

خیلی صداش اوکی و خوشحال بود گفت اره…😑😑

اما نمیدونم چرا من نمیخوام باور کنم که دوسم نداره؟؟؟

مادر من میگه صد در صد دوست نداره چون به پدرت هم گفته بوده که من میخواستم ازش جدا بشم اول زندگی اما دلم براش سوخت😑😑😑😳

اما نمیدونم با اینکه این چیزا رو میدونم…

چرا هی دلم میگه نه دوست داره!!!

چطور به دلم بقبولونم که خفه شه و دوستت نداره😑😑😑

اینم بگم که جدا شدنم به صلاحمه و دلایل محکمی هم دارم برای جدا شدن…

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالتونه هردو؟

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
دوست نداره...چیکار کردی مگه 

هیچی والا😐

کینه ایه…و بی اعتماد…

دوره نامزدی با هم کشمکش داشتیم خیلی

اون اوایل من میزدمش…خب بچه بودم

بعدا پشیمون شدم

کلی معذرت خواهی کردم بابت رفتارم

اما کینه به دل گرفته بود و خوبیامو نمیدید دیگه

خب اگه دلیل داری و دلیلتم موجهه چیکارداری دوست داره یا نه  مهمه بعد طلاق؟

نه مهم که نیست….

منم دلم به برگشتن نیست…

اما دلم داره فریبم میده که دوستت داره…

در صورتیکه واقعی نیست میدونم😐