2777
2789

هیچ دوست و فامیلی همراه ندارن.خو ش میگذره. ما هیچ کس رو نداریم. خواهرشوهرام ماشین ندارن اگه بخان با ماشبن ماهم بیان خرج و مخارجشون با ماست بی مزاحمت زبونی و فضولی هم نیستن. فامیلای خودمم که اصن نمیشه باهاشون رفت .خودشون با دیگران میرن. شوهرم اهل دوست. اینا نیس

بچه دارم سه سالشه ‌ سفر نمیرم . با بچه سخته خیلیییی .

صبر کردم  یه ۱۰ سالش بشه ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از همسفر خوشم نمیاد 

فقط با همسرم میرم سفر . حوصله ی هماهنگی و برنامه ی بقیه رو ندارم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پس مث ما هستین

شوهرم فقط با داداشش راحت بود اینم که روم کراش زد و جاریم رابطشونا باهامون محدود کرده

عید با آجیم رفتیم که به شوهرم اصلا خوش نگذشت چون از شوهر خواهرم خوشش نمیاد

اون دو تا دومادمونم با شوهرم راحت نیستن

این نیز بگذرد...

ولی بقیه روزای سالو دریاب و با همه بجوش و مهربونی کن و بگو و بخند تا دورتون خیلی خلوت نباشه

من خواهرم هی میگه بیایید با هم بریم

ولی من سختمه

دوس دارم تنها بریم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

منو همسرمم ترجیح میدیم خودمون تنهایی بریم بیشتر خوش میگذره چون همه چی ب اختیار خودمونه

البته ی مسافرت یک روزه با مادرشوهرم رفتیم اونم بهم چسبید خیلی خوش گذشت

دو بارم با مامانم رفتیم اونم خیلی خوب بود 

ماهم همیشه تنها میریم سفر خیییلی دوست دارم یه زوج دیگه هم باشن که خودمونی و راحت باشن و باهاشون بریم سفر و بیرون و.. ولی متاسفانه دوست اینجوری نداریم

خدایا دستمو ول نکن 💙
یعنی این همه سال صبر میکنی؟! خب افسرده و کسل میشی که

مجبورم .‌الان‌ نزدیک محرمه . از مساجد صدای دعا اینا میاد .‌ بچم بدو میاد خونه و میگه خیلی ترسیدم‌.

میریم تالار جشن و عروسی   میگه باید بریم خونه گریه میکنه  همه رو ناراحت میکنه .

میرم خونه  فک و فامیلا .‌یک ساعت نشده گریه که باید بریم خونه .

میرم خونه مادرشوهرم یه نفر دیگه بیاد گریه میکنه باید برگردیم خونع .

بردمش دکتر . اما خوب نشد .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .