2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰۰ تومن پول زحمت کشیدمو دادم. واسه ناخنام، در حالی که ناخنای خودم عالین....

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

عزیز با احترام به شما عذر میخوام که میگم من نمیدونم جای خونتون چطوره اما خواستم بگم کاشت ناخن حرامه و پولی که در این مورد هم در میاری هم حرامه گفتم شاید نمیدونی و برات مهم باشه به نظرم کراتین یا کار های دیگه که حداقل درآمدش حلال باشه یاد بگیر بازم ببخشید اگه برات مهم نیست که هیچ 

موفق باشید

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
عزیز با احترام به شما عذر میخوام که میگم من نمیدونم جای خونتون چطوره اما خواستم بگم کاشت ناخن حرامه ...

عزیزم من به این اراجیف با احترام اعتقادی ندارم ببخشید.

ان شاءالله خیره موفق باشید 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

درود بر شما😄

بله میان عزیزم؛فقط باید تبلیغاتت خوب باشه بخصوص توی اینستاگرام

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵