2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم

البته مطمئن  نیستم ولی حس میکنم دارم

بیش از حد به موضوعی فکر میکنم،بیش از حد خرافی شدم

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

من داشتم درمان شدم. علائمتو میگی؟

کاربر محترم، اونی که تاپیک زده و راهنمایی خواسته ربات نیست و انسانه و دل داره. هر چیزی به ذهنت میاد ننویس لطفا. چون تاوان دل شکستن سخته.
وسواس فکری یعنی چه جوری میشی؟

هی همه چی میره تو مغزم ی کاریو بخوام انجام بدم حتی اگه شرایطش نباشه هی میگم هی مخمو ی چیزی میخوره منم مخ شوهرمو میخورم هی بچم شلوغ میکنه میزنمش بعدا میشینم گریه میکنم حوصله شلوغی و درهم پیچیدگی رو ندارم باید همه چی به وقتش باشه خیلی چیزا 

علائمت چی بود من واقعا خسته شدم 

فکرای مخرب و ناراحت کننده مدام تو ذهنم میومد جوری که برای راحت کردن خودم به فکر خودکشی افتادم و دوبار خودکشی ناموفق داشتم ولی وقتی رفتم تراپیست به دارو داد اوکی شدم هنوزم فکر میکنم ولی کمتر شده و فکرای خوب جایگزین فکرای بدم شده البته علاوه بر مصرف دارو خودتم باید برای خوب شدن حالت کمی تلاش کنی

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
من داشتم درمان شدم. علائمتو میگی؟

تروخدا بگو چجوری میگم دیگه مثلا الان شوهرم قسط داره میگم کی تموم میشه چجوریه ریخته فلانه امروز باید این کارو کنم فردا این کارو باید بکنم ی چیزیو تمیز مردنی خودمو خسته میکنم عصبیم زود بهم میریزم بهم ریختگی خونه کلافم میکنه 

چطوری؟

فکرای مخرب و ناراحت کننده مدام تو ذهنم میومد جوری که برای راحت کردن خودم به فکر خودکشی افتادم و دوبار خودکشی ناموفق داشتم ولی وقتی رفتم تراپیست به دارو داد اوکی شدم هنوزم فکر میکنم ولی کمتر شده و فکرای خوب جایگزین فکرای بدم شده البته علاوه بر مصرف دارو خودتم باید برای خوب شدن حالت کمی تلاش کنی

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی