2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا همه چی داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 51 پست

آره والا، من یکی رو میشناسم توی خانواده خوبی بزرگ شده، تک دختره، پدر و مادرش از دهن پسرها میگرفتن و دهن این میذاشتن. الان هم که ازدواج کرده خیلی زیاد خوشبخته. فک کن الان چند ساله پسره به خاطر زنش با فامیل خودش رفت و آمد درست و حسابی نداره که مبادا خانم خسته شه از پذیرایی. فقط سالی یکبار رستوران!!! 

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چهره و قد و هوش و خانواده 

دست ما نبوده

ولی واسه پولدار شدن میتونیم کاری بکنیم

البته اینم بگم بعضی ها همه کاری میکنن واسه پیشرفتشون

ولی راه به جایی نمیبرن 

میشه گفت شانس هم واسه ی یه عده اس

کلا زندگی واسه یه عده سخته واسه یه عده آسون

آخر کار مهمه 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عجبا من زنگ زدم۰۹۶۴۰ بخشمباحث اعتقادی پرسیدم

بلین خیلیها قبولش ندارند ولی وجود داره. وگرنه عدالت خدا زیر سوال میره . انسان مختار هست پس اختیار اینکه کجا متولد بشه و تو چه شرایطی هم باید مختار باشه 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
چون ظاهر بین هستین  مطمئن باش خدا اگر ی چیزای داده ی چیزای خیلی مهم تری هم گرفته مثال خودم می ...

مسئله لینه که این مشکلات شمارو من و امثال منم داریم... که تازه مشکلات کوچیک مونه بعلاوه چیزایی که شما دارینو ما نداریم.. من خودم پسری که همو دوس داشتیم 4سلل باهم بودیم رفت ازواج کرد... اولش روانی داغون شد اما آنقدر بدبختی داشتم که این در برابرش هیچ باشه... مشکلو که همه دارن میگفته که خوشگل و پولدار ندارن؟ اما اونا چیزایی دارت بهش دلخوش باشن.. ما ندارین 

درک نمیکنم این جمله رو 😑مثلا چه مشکلی میخواد تو زندگیش داشته باشه؟؟ اره قطعا مشکل داره شاید مشکل او ...

معلوم نیس گذشتش چی بود معلوم نیس آینده چجوری براش رقم بخوره معلوم نیس تو دلش چی میگذره والا تو دنیای الان هررر کس متناسب با خودش گرفتاری داره اینقد که گرفتاریا زیاادن و متنوع

آینده شما هم معلوم نیس شاید اونم حسودیش میشه به خیلیا ولی به رو نمیاره اعتماد به نفس داره بعضی چیزا هم تلاش میکنه میرسه شما هم میتونی

اره عزیزم همه یه دور از اول تا اخر زندگیمونو اونجا دیدیم ولی یادمون نیس در نهایت خودمون انتحاب کردیم ...

اگ ایطور خاک توسرمن بی عقل کنن ک اونجا هم بلد نبودم درست انتخاب کنم اونجا هم باز بنفع اونا بوده ک خدا عقل درست انتخاب کردن بشون داده😂😂🤣

اگ ایطور خاک توسرمن بی عقل کنن ک اونجا هم بلد نبودم درست انتخاب کنم اونجا هم باز بنفع اونا بوده ک خد ...

نه اینجوری نگو اونجا روحت طوری انتحاب کرده که بهترین حالت ممکن باشه که آخرتت عاقبت بخیر شی . اونجا اصلا دنیا و سختیهاش مهم نیستن فقط فکر اینو میکنی که چطوری عاقبت بخیر بشی و روحت به تعالی برسه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
مسئله لینه که این مشکلات شمارو من و امثال منم داریم... که تازه مشکلات کوچیک مونه بعلاوه چیزایی که شم ...

ولی به نظرم به خیلی چیزا باید خودمون برسیم ما اگه تلاش کنیم خدا هم بهمون کمک میکنه من خودم با اینکه قیافم نعمولی بود بینیمو عمل کردم لبمو ژل زدم‌ هر کی الان منو میبینه نمیشناسه و همه میگن چه قد خوشکلی ولی خودم درس خوندم رفتم سر کار پول دراوردم و اینکارو کردم چیزی که شاید خدا از همون اول به خیلیا بده

بلین خیلیها قبولش ندارند ولی وجود داره. وگرنه عدالت خدا زیر سوال میره . انسان مختار هست پس اختیار ای ...

نمیدونم سنشم بالا بود

با جدیت گفت انتخابی درکار نیس

بازم من میپرسم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این حرفاتو زندگی کردمممم چقدر میفهمتت دختر

باور کن تا چند ماه پیش در مورد یکی همین حسا رو داشتم هم خوش تیپ خوشگل همه جدبش میشدن پول و خریدن هر چی دوس داشت کلاا آزاد آزاد خونه جدا گوشی تبلت لپ تاپ هممه چی بعد ۶ ماه پیشفهمیدم اسکیزوفرنی گرفته فک کن اصلاا ادم لحطه ای به دهنش خطور نمیکنه

مسئله لینه که این مشکلات شمارو من و امثال منم داریم... که تازه مشکلات کوچیک مونه بعلاوه چیزایی که شم ...

قربونت برم اگر قرار بود همه در یک سطح باشند هیچ کس مجبور نبود برای رفع نیاز بقیه و بدست آوردن درآمد به زحمت 

بیفته و هیچ کاری صورت نمی‌گرفت

طرف شده پزشک زیبایی اونی که زیبا هست که مراجعه نمیکنه  اونی می‌ره  که صورتش مشکل داره 

طرف بنا هست اگر وضع مالی خوب داشت مگه مریض بود کمرش منفجر بشه هزار بیماری مفاصل ب هم بزنه برای ساخت خانه دیگران 

در کل میفهممت ولی سخت نگیر خدا سلامتی و دل خوش بده 

حتماً حکمتی تو این کار هست 

شما بجای خود خوری تمرکز کن روی افکارت و از مغزت کار. بکش تا صاحب خواسته هات بشی و انرژی منفی به خودت منتقل نکن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه اینجوری نگو اونجا روحت طوری انتحاب کرده که بهترین حالت ممکن باشه که آخرتت عاقبت بخیر شی . اونجا ا ...

هی خواهر خداکنه این چیزی ک شما میگی باشه ن این دنیا زجروغصه خوردن نصیبمون بشه اون دنیاهم عذاب