2777
2789
عنوان

همسایه ی ع ن

349 بازدید | 39 پست

سلام خانما من تازه ۱ ماهه اومدم این خونه قبلش ۱سال اجاره کردیم جایی ودوسال پیشم اینجا بودم باز دوباره برگشتیم خونه خودم 

حالا ماطبقه سومیم دوطبقه پایینمون برادرخواهرن هرکدوم دوتا بچه دارن طبقه همکف یه دختر همسن دخترمن داره من ۳تادختر داره.این بچه بیچاره تامیاد سرپله بادخترای من بازی کنه ننه ش صداش میزنه بیا وفلان من چندبار گذاشتم بازی کنه با دخترام ولی میاد زود میبرش حالا اون میاد ها ولی اینا اینجوری هستن امروزم دخترامو صدا زد گفتم برین بازی کنیین سرپله باز ننه ش اومد بیا بیچاره بچه منم وخترامو صدا کردم بیاین توخونه

نمیدونم چی بگم به ننه ش متنفرم ازاینا

.

وا😐 خب دوس نداره لابد بچه اش با بچه های شما بازی کنه

طلبکار ک نیستید از ملت

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانش حتما میترسه حرفی بشه

شمام نزارین بچه هات برن بیرون 

اینجوری بهتره

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
مامانش حتما میترسه حرفی بشه شمام نزارین بچه هات برن بیرون  اینجوری بهتره

بچه های من توخونه هستن بچه این پیگیر ایناست مامانشم میگه اینا برن در خونه ی اون بازی کنن

.