2777
2789
عنوان

طبع جنسی رو میشه تومجردی متوجه شد?

723 بازدید | 15 پست

چون میگن که معمولا مجردا فکر میکنن طبعشون گرم هست ولی بعد ازدواج به تعادل میرسن ,درسته?

و اینکه طبع مزاج با طبع جنسی به هم ارتبط دارن?

من بنظرم گرمم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دوارن مجردی هنوز رابطه نداری زیاد متوجه نمیشی باید امتحان کنی ببینی بعدش میتونی تحمل کنی یا ن اگع تحمل نکردی که گرم مزاجی اگع واست مهم نبود مث دوارن مجردی بودی سرد مزاج و متوسطی

ولی کاش سرد مزاج بودم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

خوب اگر تو مجردی هم احساس نیاز بکنی چی? یعنی گرمی?

بستگی داره هرچی احساس نیاز بیشتر باشه طبع گرمتره 

قبل از ازدواج حتما با شوهر آینده در موردش حرف بزن چون اگر یکی گرم یکی سرد باشه به مشکل میخوری

خوب منظورم همین هست ممکن هست یکی قبل ازدواج فکر کنه گرم هست بعد متوجه بشه که نیست?

خخخ تا رابطه نداشته باشی نمیفهمی به نظرم ولی خب میشه ی حدسایی زد خب الان تو میگی گرمی پس بعد ازدواج هم همینی فقط شدتش کم یا زیاد میشه بستگی به شرایط داره ی موقعه میبینی دلت میخاد ی موقعه ن

مردا که همه ادعا می کنن گرم هستن ولی تو تخیلاتشون هستند اکثرا و از بس فیلم دیدن و... همچین تصوری دارن، بعد که وارد زندگی و سختی هاش میشن و از بس تنوع طلب هستن اون وقت هست که میفهمن گرم نبودن و تازه فکر می کن تقصیر خانمشونه و خیانت شروع میشه.

خانمها اکثرا فکر میکنن گرم نیستن ولی اگه همسر خوب و زندگی خوبی داشته باشن تازه اون وقت معلوم میشه گرم هستن یا سرد. عمری ازم گذشته هم دوران تاهل خودم رو دیدم و هم با دوستام صحبت کردیم در این مورد. 

اقایونی که  گرم هستن هم کم پیدا میشه توشون که به خانمشون اهمیت بدن و بیشتر به فکر خودشون هستن تو رابطه، 

بدبختی اونجاست که خیلی کم پیدا میشه مردی که فیلم ندیده باشه و روابط متعدد نداشته باشه، راضی کردن اینها سخته، چون تصورات دیگری دارن و وقتی میبینن اونطور نیست، به خودشون ایراد نمی گیرن، و فکر میکنن تقصیر همسرشونه.

نود و نه درصد مردا میگن گرم هستن ولی گولشون رو نخورید.