2777
2789
عنوان

قهر با شوهر مغرور و لجباز

1282 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من دیشب با شوهرم بحثم شد نزدیکی داشتیم اونجاش وسطش خوابید بعدش به 5دقیقه نکشید ارضا شد چنددفعه اینطوری شده منم ناراحت شدم گفتم این چه وضعشه درست کن خودتو شبا هم همش دیر میای کلافه شدم قبلا اعتیاد داشت ترک کرد رفت کنگره چندوقته ولی نمیدونم احساس میکنم باز برگشته سمتش بهش میگم حداقل یه شب به خاطر من زود بیا بریم بیرون اصلا اهمیت نمیده شبا زودتر از 9:30نمیاد وضعش تو نزدیکی هم که اینطوریه دیشب گفت ناراحت نشو گفتم ولم کن خوابیدیم صبح هم اومدم سرکار دیگه یه زنگ نزد اونم قهر کرده حتما خسته شدم همش من آشتی کردم اون مقصره دیگه 😔😔😔

منم یه بار همسرم اینطوری شد ولی نه اینکهخزدم تو سرش قهر کردم  دیوونه ای

شوهر من آخه من اگه یکبار حوصله نداشته باشم یا خسته باشم قهرمیکنه اونم بار اولش نبود چندباره مشکل دیگه امم اینه که همش شبا دیر میاد احساس میکنم دوباره اعتیاد پیدا کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور رفتار می کنی اینگار خودت مقصری.دیگه نرو سمتش بزار یه ذره اون بیاد سمتت.اگه بچه نداری خودتو نجات بده زندگی با آدم معتاد هیچ فایده ای نداره . معتادا تو یه دنیای دیگه ای هستن بی خیال بی مسئولیت