2777
2789
عنوان

با دو تومن من چی بخرم آخه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 102 پست
هست من یه ساحلی و کت گرفتم ۷۸۰ با یه جفت صندل ۴۰۰ دیگ یه نیم تنه مجلسی هم ۲۰۰ گرفتم شالم گرفتم😂

ببین هست .. ولی وقتی نداری لازم نیست بری مانتو یه تومنی بخری ... منم دیروز یه ست مانتو و شلوار باهم دیدم باهم ۹۰۰ تومن... یجوری میگن یه تومن بده مانتو انگار همه ی مانتو ها یه تومنن.. اتفاقا کلی لباسای قشنگ هست ۵۰۰/۶۰۰ تومن

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱تومن مگه مانتوت چیه 😐 اینجا مانتو بیشتر از ۷۰۰ ت ندیدم من

شما کجایی؟

توی تهران مانتو های ب درد نخور زیر ۵۰۰ مانتو هایی ک جنس خوب و شیک باشن همه بالای ۱.۵۰۰

گر بشکند من زاده شود منِ دیگری
شما کجایی؟ توی تهران مانتو های ب درد نخور زیر ۵۰۰ مانتو هایی ک جنس خوب و شیک باشن همه بالای ۱.۵۰۰

تهران نیستم 🗿

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

۱تومن مگه مانتوت چیه 😐 اینجا مانتو بیشتر از ۷۰۰ ت ندیدم من

یه مانتو‌مجلسی قشنگ بخوای بخری اینجا بالای ۱ میلیونه 

این مانتو لنین تابستونه زیر ۵۰۰عه 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

چن سالته

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
ببین هست .. ولی وقتی نداری لازم نیست بری مانتو یه تومنی بخری ... منم دیروز یه ست مانتو و شلوار باهم ...

اره دقیقا 

من امسال با بودجه کم مانتو شلوار ست خریدم من واسه عید ۹۰۰ دادم ست خیلیم باحاله 😅

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

یه مانتو‌مجلسی قشنگ بخوای بخری اینجا بالای ۱ میلیونه  این مانتو لنین تابستونه زیر ۵۰۰عه

عجب .. من مانتو مجلسی اصلا استفاده م نیست برا همین تو کتم نمیره 

نگو😭😭 یه عالمه چیز میز لازم دارم تنها خرج کن خونه منم اما امسال اینقدر دست بابام تنگ بود منی که پا ...

بهتره یکم رو این اخلاقت کار کنی انقدر مصرف گرا نباش .ماه پیش خریدی اینماعم میخوای از نوک سر تا نوک پا نو کنی.همچین غر میزنی انگار چندساله خرید نداشتی.زیاد خرید کردن ک هنر نیست 

سر کارنمیری؟؟

الان ن چن ماه دیگ .

خواستم برم دو روز رفتم یجا بابام بعدش نذاشت محیط مردونه بود من یه دونه بودم میگه بشین خونه من بهت پول میدم بعد میگ ندارم بدم عالیه اصن😂😂 اما مشکل نداره با کار کردن میرم