2777
2789
عنوان

با دو تومن من چی بخرم آخه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 102 پست
حالم بهم خورد از خودت واخلاقت وصحبت کردنت اه یه گه خاصی بای 

@نی_نی_یار_3  

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
اره منم برا همین زیاد بهش سخت نمیگیرم  ولی قبلا اینجوری نبود راحت میتونستم خرید کنم ولی الان ه ...

همه همین اند   خیییلی گرون شده     حالا میبینی یکی تایپیک میزنه   ماهی دو تا مانتو و شلوار و...ست میخرم   زیاد جدی نگیر    انشالله خدا سلامتی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو واسه یه ادم درب وداغون قرص نخور خودکش نکن لازم نیست ادم سطح بالا بگیبرتت 

ببین شاید پیش خودت فکر کنی من با حرفات ناراحت میشم اما فقط دارم میخندم بهت ادامه بده دلمو شاد کن 😂😂

منوتعلیق کن اخلاق گه تو درست میشه مگه

سر صبح چته کی حالتو خراب کرده سربقیه خالی میکنی 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره یه دقیقا یه گاوی مثل توئه زبون نفهم وبیشعور دمدمی مزاج

@نی_نی_یار_پنج    

@نی_نی_یار_3  

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
همه همین اند   خیییلی گرون شده     حالا میبینی یکی تایپیک میزنه   ماهی دو تا مان ...

نه آبجی برام مهم نیست واگرنه میتونستم به جای اون وسایل لباس بخرم 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اره منم برا همین زیاد بهش سخت نمیگیرم  ولی قبلا اینجوری نبود راحت میتونستم خرید کنم ولی الان ه ...

درست میشه عزیزم من برا فان اومدم اینجا حرف بزنم و مشورت بگیرم اینجوری شد وگرنه حالیمه باید درک کنم یادم نبود ادم مریض همه جا هست

درست میشه عزیزم من برا فان اومدم اینجا حرف بزنم و مشورت بگیرم اینجوری شد وگرنه حالیکه باید درک کنم ی ...

تاپیک شما اصن مشکلی نداشت عزیزم آدما مریض همه جا هستن واگرنه قرار نیست هر کی نداره بخره دیگه چشش به کسی که میخره نیوفته مگه چی میشه 

تاپیک شما اصن مشکلی نداشت عزیزم آدما مریض همه جا هستن واگرنه قرار نیست هر کی نداره بخره دیگه چشش به ...

مطمئن باش با این قلب بزرگی که داری روز به روز رو به سمت پیشرفت و حال خوب میری بهت قول میدم خدا به قلب ادما نگا میکنه❤❤

مطمئن باش با این قلب بزرگی که داری روز به روز رو به سمت پیشرفت و حال خوب میری بهت قول میدم خدا به قل ...

ممنون عزیزدلم  شما لطف داری 😍🌻