2777
2789
عنوان

با دو تومن من چی بخرم آخه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 102 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا میدونی یه اخلاق بدی دارم یه لباس و دوست دارم یکی دوبار بپوشم بعد باز برم بخرم زود از چشمم میوفته ...

منم مث توعم😑

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

چرا باید یه استایل و بخوام تکمیل کنم چن ماه صبر کنم اعصابم خورد میشه

حق داری 

وضعیت اقتصادی ریدع 

یا همین ۲ تومنو بزار ماه بعدیم پول تو سر هم بزار 

همه چی باهم بخر

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

با ۱ تومن مانتو بخر  بقیشم یه شلوار  میتونی ماه بعدی خرید‌ا تو کامل کنی

۱تومن مگه مانتوت چیه 😐 اینجا مانتو بیشتر از ۷۰۰ ت ندیدم من

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

همینکه ماه پیش خرید کردی الان هم دو تومن داری این یعنی سه هیچ از نود درصد جلویی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
نخریدیم نخریدی غصه نداره ک لباس خریدن

نگو😭😭 یه عالمه چیز میز لازم دارم تنها خرج کن خونه منم اما امسال اینقدر دست بابام تنگ بود منی که پارسال زمستون ۴ تا کت خریدم امسال یدونه تونستم بگیرم با قدیمیا گشتم میرفتم بیرون لباسای خوشکل اومده بود شبا میومدم خونه گریه میکردم😂😂

۱تومن مگه مانتوت چیه 😐 اینجا مانتو بیشتر از ۷۰۰ ت ندیدم من

هست من یه ساحلی و کت گرفتم ۷۸۰ با یه جفت صندل ۴۰۰

دیگ یه نیم تنه مجلسی هم ۲۰۰ گرفتم شالم گرفتم😂

شروع رژیم ۲۲ شهریور هدف وزن ۶۵♥️

اونکه آره اما یه باغ داریم بابام نمیفروشه اونو میفروخت یه خونه خیلی بهتر میتونستیم بگیریم اینجوری دس ...

بعداز ۱۲۰ سال عمربابات،بعد میگی بابام یک باغی داشت اگه نمیفروخت الان وضعمون عالی بود