2777
2789

خانمایی عزیز بیایید کمک ،شوهرم خوبه و هم بدی هایی داره 

خودمم کامل نیستم ولی یه کارایی از سمت همسر باعث میشه ادم افسرده و عصبی بشه قلق زندگی از دستش در بره 

بزرگ ترین مشکلی که دارم با همسرم 

گاهی دروغ میگه،رو راست نیست ،میپیچونه ،یه سری حرفا لازمه بیاد بهم بگه اتفاقات پنهان میکنه 

و باعث سلب اعتماد میشه ،که من به ادمی شکاک تبدیل بشم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

اون دیگه ذاتی 

مگر خودش بخواد دروغگویی و پنهونکاری رو کنار بزاره

یا شما باید بشید مثل اون یا باید مدارا بکنید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من نمیدونم همسر شما چه دلیلی از پنهون کاریش داره اما یه نصیحت خواهرانه رو از من قبول کن،من ۹ سال از زندگی مشترکم میگذره،الان تو موقعیتی قرار گرفتم که از همسرم خیانت دیدم و باهاش موندم البته خیانت مجازی اما خب همش حسم میگه چیزای دیگه هم بوده من نفهمیدم،تو این ۹ سال زیاد شوهرمو چک کردم زیاد پا پیچش شدم و پیگیر کاراش بودم و خب البته همش از عشق شدیدم بهش بود الان میگم ای کاش اینقدر بهش گیر نمی‌دادم و چکش نمیکردم که اصلا نمیفهمیدم خیانت کرده اول اینکه اعصابم خراب نمیشد دوم اینکه غرورم خرد نمیشد کلا زیاد نباید پاپیچ مردا شد

بهش بگی میام جلو همکارات معذرت خواهی میکنم آروم میشه؟

اون کار نکردم فقط.ولی میترسم بدتر بشه آخه خیلی حساس به همکارهاش یه نفر مرندی میخوام مثلا شرکت امیکو جلفا باشه دوست صمیمی اش باشه  خیلی آدم تودار هست یکی میخواد اروم آروم بهش نفوذ کن ببین با چی آروم میشه یه دوستی که زرنگ باشه بتونه ولی هرکس دوستان و فامیل و ...فقط تونستن یبار حرف بزن اونم فهمید اط طرف من هست نمیکه.گفتم یه زرنگ باشه دوست صمیمی اش باشه.به دوستش گفتم اونجوری دل برام نسوزاند یبار حرف زد گفت نتونستم مردم بیکار نیستن

سلام عزیزم من نمیدونم همسر شما چه دلیلی از پنهون کاریش داره اما یه نصیحت خواهرانه رو از من قبول کن،م ...

پاپیچش نمیشم ولی وقتی پنهان کاری میکنه حق منه زن هست بدونم از سر راه که نیومدیم بسوزیم به پای مردا

اون دیگه ذاتی  مگر خودش بخواد دروغگویی و پنهونکاری رو کنار بزاره یا شما باید بشید مثل اون یا ...

خیلی سیاست داره دروغم بگه یه جوری رفتار میکنه انگار من مقصرم 

پاپیچش نمیشم ولی وقتی پنهان کاری میکنه حق منه زن هست بدونم از سر راه که نیومدیم بسوزیم به پای مردا

چیکار میشه کرد؟باید یه خورده به مردها بی اعتنا بود مردها برعکس زنها هستن،مرد هرچی سمتش بری ازت دور میشه باید به خودت برسی سرحال و شاد باشی برای شوهر و زندگیت خوب باشی اما بهش نچسبی اینطوری بنظرم بهتر سمتت میان