2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زایمان سختت نبود ؟ تو دوره ی بارداری اذییت نشدی ؟ وقتی به دنیا اومدن چی ؟ ببخشید سوال میپرسم خیلی ...

عیب نداره جونم بپرس ...خیلی سخت بود همش بیمارستان بودم اخه چون کمخونی شدید داشتم ..بخاطرهورمون هام همش ویار داشتم ..۸ماهگی هم به دنیااومدن چون وزنشون زیاد بود

[QUOTE=300477573]عیب نداره جونم بپرس ...خیلی سخت بود همش بیمارستان بودم اخه چون کمخونی شدید داشتم ..بخاطرهورمون هام ه ...[/QUOTE

امیدوارم خدا به منم یه دوقلو بده 

ان شالله همیشه سالم و سلامت باشن در کنار شما 

عیب نداره جونم بپرس ...خیلی سخت بود همش بیمارستان بودم اخه چون کمخونی شدید داشتم ..بخاطرهورمون هام ه ...

با متفورمین دوقلو باردارشدی؟

من خیلی دوست دارم بخورم دوقلوبشه ولی چون کم خونی شدید دارم میترسم

با متفورمین دوقلو باردارشدی؟ من خیلی دوست دارم بخورم دوقلوبشه ولی چون کم خونی شدید دارم میترسم

نه بابا کلی دارو خوردم همشون خارجی وکلی سنو دادم 

لیتزول خوردم

گلوکوفاژ

امپول زدم

قرص خارجی خیلی خیلی عالی بود اون ماهی که این قرص خوردم نتیجه گرفتم

بچه هاتون دستگاهی شدن؟

خداروشکر نه چون قبلش همش بیمارستان بودم خدا خیرش بده یه ماما اومد گفت امپول تکمیل ریه واسه بچهاش بزنید میترسم زودی به دنیا بیان لاقل مشکل نداشته باش

خداروشکر نه چون قبلش همش بیمارستان بودم خدا خیرش بده یه ماما اومد گفت امپول تکمیل ریه واسه بچهاش بزن ...

خداروشکر.

انشاالله خدا برات حفظشون کنه.

من دوسال پیش باردارشدم بچم ۷ماهه بدنیا اومد ۵روز بیشتر نبودفوت کرد الان دوست دارم متفورمین بخورم دوقلو بشه ولی چون کم خونیم مینور هست میترسم

خداروشکر. انشاالله خدا برلت حفظشون کنه. من دوسال پیش باردارشدم بچم ۷ماهه بدنیا اومد ۵روز بیشتر نبو ...

عزیزه دلم انشالله خدا دامنتو سبزکنه ولی دلت به متفورمین خ ش نباشه چون قرص قوی نیست انچنان