2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیست داشتم دکتر زنان بهم داد روزی یه دونه می‌خوردم ودیدم وزنم داره میاد پایین خیلی ذوق میکردم روزی دوتا می‌خوردم چون قند نداشتم قندمو انداخته بود که دیگه نخوردم و قطع کردم بعدم رفتم سونو کیستا آب شده بود چون دکترم گفته بود وزنت بیاد پایین کیست هم از بین می‌ره 

اما اگه واسه دیابت میخوای باید زیر نظر پزشک بخوری ببینی قندت چقدر بالا هست طبق اون مصرف کنی 

دوز مصرف چطوری بوده گلم

متفورمین خارجیه می‌خوردم الآنم دارم بعضی وقتا میخورم همینجوری چون هم واسه نازایی خوبه هم وزنتو ایده آل می‌کنه  دوزش دقیقا یادم نیست الآنم سر دست نیست ببینم 

متفورمین خارجیه می‌خوردم الآنم دارم بعضی وقتا میخورم همینجوری چون هم واسه نازایی خوبه هم وزنتو ایده ...

من ایرانی گیر اوردم یعنی جواب نمیده؟؟؟؟میشه عزیزم بهم اطلاع بدی چقدر مصرف میکردین ممنون میشم

هم کیست دارم هم دیابت نوع ۲

حتما بپرس از دکتر آخه مامانم دیابت داره زیر نظر دکتر غدد هست و اینکه داره اقدام می‌کنه واسه بارداری دیابتش ارثیه و یه مدت همین متفورمین خورد ولی دیگه داروهاش عوض کردن و واسه بچه آوردن حتما باید انسولین بزنه چون کسایی که دیابت دارن تو بارداری باید انسولین باشه 

حتما بپرس از دکتر آخه مامانم دیابت داره زیر نظر دکتر غدد هست و اینکه داره اقدام می‌کنه واسه بارداری ...

سره باردای اولم که دوقلو بود انسولین میزدم جدیدا رفتم دکتر بازم متفورفین داد

من ایرانی گیر اوردم یعنی جواب نمیده؟؟؟؟میشه عزیزم بهم اطلاع بدی چقدر مصرف میکردین ممنون میشم

مامانم بعضی وقتا روزی سه تا میخورد اون دیابت داشت اما دکتر گفت روزی دوتا بعد از غذا 

ولی من دل به خواهی می‌خوردم و دکتر گفته بود واسه کیستم روزی یه دونه باید بخورم بعضی وقتا هم روزی دوتا می‌خوردم که یه روز قندمو انداخت حال بد شد