من جهیزیه ام از نخل تقی گرفتم همه چی ال جی و و... الان هی برادرشوهرم میگه همه جنس های اونجا تقلبی و بدرد نخوره و فلان حالا زندگی خودشون هیچی نداره ها همش میگ یعنی چی خوب نخریدی ولی بخدا جنس اصل گفتن هس و ... نصاب میاد نصب میکنه، امشب هم باز چشمش ب من خورد گف تقلبی جنس اونجا ،واقعا رو مخمه ناراحتم دارم میترکم هوف اعصابم خیلی داغونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مبارک باشع اسی جان؛💖💖💖 انشاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی؛🤲🤲 به حرفای برادر شوهرت اهمیت نده. ...
بی محلی ،من کلا هر کسی ببینم داره رو اعصابم میره انگار اصلا حرفشو نمیشنوم کلا خودمو با ی چی دیگ سر گرم میکنم اکثرا ساکت میشن بی محل میشن و حرفی هم نمیزنم ،مثلا خانمش ی بار داشت ی فضولی میکرد با صدای بلند تو جمع ی جمله ایی گف مث مسخره ،من و نامزدم با هم حرف میزدیم اصلا نشنیده گرفتیم ضایع شد همه دیدن کارش زشته و بهش تذکر داده بودن،جوری رفتاری کرد ک من حرفی بزنم برام حرف در بیارع،منم بی محلش کردم آنقدر ضایع شد زورش گرفت رفتن 🤭😂
ایول 👍👍👍 بی محلی از صد تا چوب بدتره بُخدا. ای جاریت اگه الان جای مُو بود ؛ چنان گوشش رِ متابُون ...
اره واقعا بی محلی بهتر از هر چیزیه😂قربون معرفتت عزیزم😍😁 کاش میشد 😂بدتر از همه چی قرار جایی ک زندگی کنیم با همین جاری همسایه میشیم🤣من هر روز باید تاپیک بزنم فک کنم