2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا خاله زنکه تو همه چی فضوله

مبارک باشع اسی جان؛💖💖💖

انشاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی؛🤲🤲

به حرفای برادر شوهرت اهمیت نده.

ببین چی روشی براش جواب میده ؛ کم محلی و نادیده گرفتن؟ یا جواب دندون شکن؟ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
مبارک باشع اسی جان؛💖💖💖 انشاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی؛🤲🤲 به حرفای برادر شوهرت اهمیت نده. ...

بی محلی  ،من کلا هر کسی ببینم داره رو اعصابم میره انگار اصلا حرفشو نمیشنوم کلا خودمو با ی چی دیگ سر گرم میکنم اکثرا ساکت میشن بی محل میشن و حرفی هم نمیزنم ،مثلا خانمش ی بار داشت ی فضولی میکرد با صدای بلند تو جمع ی جمله ایی گف مث مسخره ،من و نامزدم با هم حرف میزدیم اصلا نشنیده گرفتیم ضایع شد همه دیدن کارش زشته و بهش تذکر داده بودن،جوری رفتاری کرد ک من حرفی بزنم برام حرف در بیارع،منم بی محلش کردم آنقدر ضایع شد زورش گرفت رفتن 🤭😂

مبارک باشع اسی جان؛💖💖💖 انشاءالله خوشبخت و عاقبت بخیر باشی؛🤲🤲 به حرفای برادر شوهرت اهمیت نده. ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی همچنین شما هم انشالله موفق باشین و خوشحال ❤

بی محلی  ،من کلا هر کسی ببینم داره رو اعصابم میره انگار اصلا حرفشو نمیشنوم کلا خودمو با ی چی دی ...

ایول 👍👍👍

بی محلی از صد تا چوب بدتره بُخدا.

ای جاریت اگه الان جای مُو بود ؛ چنان گوشش رِ متابُوندُم 👂👂

که دیگع به اسیِ ما کار نِگیره.😅😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ممنونم عزیزم سلامت باشی همچنین شما هم انشالله موفق باشین و خوشحال ❤

قُربونت بُرُم مُو.😘😘😘

با وسایلا  و خانه زندگیت حال کن.🤩🤩🤩

حرف بقیه رِ به کِتف چَپِت بیگیر 😁😁😁

ایول 👍👍👍 بی محلی از صد تا چوب بدتره بُخدا. ای جاریت اگه الان جای مُو بود ؛ چنان گوشش رِ متابُون ...

اره واقعا بی محلی بهتر از هر چیزیه😂قربون معرفتت عزیزم😍😁 کاش میشد 😂بدتر از همه چی قرار جایی ک زندگی کنیم با همین جاری همسایه میشیم🤣من هر روز باید تاپیک بزنم فک کنم 

اره واقعا بی محلی بهتر از هر چیزیه😂قربون معرفتت عزیزم😍😁 کاش میشد 😂بدتر از همه چی قرار جایی ...

از اول عادتش بده که سرش تو زندگی خودش باشع.

چارچوب زندگیت رو مشخص کنی؛ دلخوری پیش نمیاد.

آرزوی بهترین ها رو دارم براتون.🥰🥰🥰

یه بار بگو اصلا دوست داشتم تقلبی بخرم یه بار گفتی شنیدم کارت زشته مدام میگی الان چیکار کنم؟داری هی ...

واقعا باید بگم ی بار تا ببنده دهنش ولی فکر میکنم میگم ولش کن دهن ب دهن نشم با ای