2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 61 پست
بگو تقلبی و اصل فرق نمیکنه بلخره که خریدیم شماهم برین بخرین حداقل تا چند وقت استفاده میشه

یا بگو شما اصلشو از کجا خریدی.ادرس میدادی بهم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ال ای دی حتما بهم بگو چون منم میخوام الان بردارم وقت نکردم قیمت بگیرم 

عزیزم من اینو گرفتم شیراز پرسیدم ۲۰ میلیون و ۵۰۰ بود اون موقع ،الان حتما گرون تر شده،از اونجا گرفتم ۱۷ و ۶۰۰ ،ب وای فای وصل میشع و ب گوشی وصل میشع کیفیتش خوب بود البته من هنوز استفاده نکردم چن ماه دیگ عروسیمون میشه استفاده مبکنم، اما اونجا همش واسم امتحان کرد ،کنترلش هم مث موس کامپیوتر کار مبکنع 

وخدا سر را افرید ک روی گردن صاحاب بی صاحابش باشد 😂همینو بلند جلو جفتشون بگو

🤣🤣🤣🤣🤣.روی گردن صاحاب بی صاحابش باشد.نه جای دِگر آدمیان.🤣🤣😅😅😅

خدا نکشت کلی خندیدم. وقتی ادامه ش رو می‌نوشتم.😅😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
من ۵۰یا ۴۹میخوام فک کنم در حد ۱۰تومن باشه 

۵۰ اون موقع ک من ۱۷ و ۶۰۰ گرفتم ۱۴ میلیون بود همی مدلو و همی ویژگی ها،مدل های دیگ هم داشت من ک بلد نبودم همینطوری خریدیم 😂🤭ب گفته خودشون ،فقط مدلش از شیرلز هم پرسیدم ۳ میلیون فرقش بود

بگو تقلبی و اصل فرق نمیکنه بلخره که خریدیم شماهم برین بخرین حداقل تا چند وقت استفاده میشه

خودشون میخاستن از اونجا بخرن وسایل دیدن قیمت های ال جی مارک خارجی گرونه واس اینکه خودشون نتونستن حالا عیب رو اونا میزارن میگن جنس ایرانی خیلی بهتر از ال جیه حتی اگ اصلش باشع😑