2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم جنس اصل شماره سریال داره که وقتی تو سایت خود ال جی میزنی مشخصات اون محصول رو میاره میتونی چک کنی البته من شنیدم و اگه این حرف درسته یبار جلوشون انجام بده که کاملا دهنشون بسته بشه 

واقعا عزیزم؟با حرفاشون نگران شدم اما با حرف شما دلگرمی بود واسم مرسی،میگف چقدر جنس باشه ک وارد کنن ه ...

حرف الکی زده بهت از حسادته 

جنسا همه از دبی میاد همه هم اصل و خارجی اصلا جای نگرانی نیست و قیمتا هم خیلییییی مناسبه

واقعا عزیزم؟با حرفاشون نگران شدم اما با حرف شما دلگرمی بود واسم مرسی،میگف چقدر جنس باشه ک وارد کنن ه ...

از نخل تقی میفرستن واسه جاهای دیگه 

نخل تقی قیمتاش عالیه بدون شک و ترس خریدات انجام بده 

سرخ کن مارک فیلیپس تو نخل تقی ۴میلیون اما تو شیراز من سوال کردم گذاشتن ۴۸۰۰خودت تفاوت قیمتو ببین 

حرف الکی زده بهت از حسادته  جنسا همه از دبی میاد همه هم اصل و خارجی اصلا جای نگرانی نیست و قیم ...

اره من مدلش و زدم تو اینترنت اصل بود اما این حرف مفت میزنه اعصابم خرد کرد 

از نخل تقی میفرستن واسه جاهای دیگه  نخل تقی قیمتاش عالیه بدون شک و ترس خریدات انجام بده  ...

اره تفاوت زیاد بود من همه لوازم برقیم از نخل تقی گرفتم همه چی از کوچیک تا بزرگ ،یخچالم هم   ساید اینستا ویو ال جی گرفتم همش استرس گرفتم ک نکنه خراب شه با حرفاشون

اره تفاوت زیاد بود من همه لوازم برقیم از نخل تقی گرفتم همه چی از کوچیک تا بزرگ ،یخچالم هم   سای ...

عزیزم ال ای دی حتما بهم بگو چون منم میخوام الان بردارم وقت نکردم قیمت بگیرم 

بگو تقلبی و اصل فرق نمیکنه بلخره که خریدیم شماهم برین بخرین حداقل تا چند وقت استفاده میشه

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
ولش کن اهمیتی نده راستی ال ای دی چند اینچ برداشتی چه قیمتی و چه مارکی 

اره بیخیال،۵۵ اینچ ال جی من بهمن ماه گرفتم ۱۷ و ۶۰۰، 4k هست و نمدونم ویژگی های دیگ ب گوشی وصل میشه و ...