من جهیزیه ام از نخل تقی گرفتم همه چی ال جی و و... الان هی برادرشوهرم میگه همه جنس های اونجا تقلبی و بدرد نخوره و فلان حالا زندگی خودشون هیچی نداره ها همش میگ یعنی چی خوب نخریدی ولی بخدا جنس اصل گفتن هس و ... نصاب میاد نصب میکنه، امشب هم باز چشمش ب من خورد گف تقلبی جنس اونجا ،واقعا رو مخمه ناراحتم دارم میترکم هوف اعصابم خیلی داغونه
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
عزیزم جنس اصل شماره سریال داره که وقتی تو سایت خود ال جی میزنی مشخصات اون محصول رو میاره میتونی چک کنی البته من شنیدم و اگه این حرف درسته یبار جلوشون انجام بده که کاملا دهنشون بسته بشه
از نخل تقی میفرستن واسه جاهای دیگه نخل تقی قیمتاش عالیه بدون شک و ترس خریدات انجام بده ...
اره تفاوت زیاد بود من همه لوازم برقیم از نخل تقی گرفتم همه چی از کوچیک تا بزرگ ،یخچالم هم ساید اینستا ویو ال جی گرفتم همش استرس گرفتم ک نکنه خراب شه با حرفاشون
چ بیشعورن بعضیا . حالا رفتی خونشون . هر چی دیدی بگو واااااا فلانی همچین میگفتی فلانجا تقلبیه ک من گفتم حتما تمااام وسایل خودتون اصله . بعدم بزن زیر خنده و ادامه نده