2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضییش چیه؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
ما یه درصد احتمال میدیم ک واقعی باشه و تلاش خودمونو نیکنیم ابن اشکالی نداره

ساده اید ها 

طرف میخواد خودشو بکشه اصلا حال داره بیاد نی نی سایت.  اینجا میاد مطرح میکنه پربازدید بشه بعدشم میاد میگه مرسی که کمکم کردین و این چرت و پرتا

شما که اطلاعاتت بالاست روشنمون کن و واضح بگو  چه اتفاقی میوفته؟ انرژی مثبت میفرستیم؟

عزیزم ببین

اینجوری ک این کتاب میگه همه اتفاقابی ک تو این دنیا میوفته چه برا خودمون چ اطرافیان ما مسیولشیم برای همین این چارتا ذکر باعث میشه اگه افکار یا هرچیزی درون ما اون شریطو بوجود اورده پاک بشه و مشکل حل شه

عزیزم ببین اینجوری ک این کتاب میگه همه اتفاقابی ک تو این دنیا میوفته چه برا خودمون چ اطرافیان ما مس ...

کتابه حرفای قشنگی زده 

ولی خب ما مسئول اتفاقات دوروبرمون نیستیم 

فقط مسئول کارای خودمونیم 

بعدشم هر کسی نمیتونه تله پاتی داشته باشه شرایط و تمرینای خاصی داره 

این حرفای قشنگو گفتن در مورد این کاربر  آب در هاون کوبیدنه 

فقط انرژی مثبت داره 

ضمنا مرسی از توضیحت 

موفق باشی 

کتابه حرفای قشنگی زده  ولی خب ما مسئول اتفاقات دوروبرمون نیستیم  فقط مسئول کارای خودمونی ...

این هیچ ربطی ب تله پاتی نداره و شما مسئول صفرتاصد هرچیزی هستی ک داری تجربه میکنی و میبینیو میشنوی پس ینی بهش مربوطی وگرنه جذبش نمیکردی شمام موفق باشی