2821
2789
عنوان

کنکور

116 بازدید | 7 پست

کنکور ۱۴۰۴ آیم بعد الان تابستون سال دهم میخوام شروع کنم خوندن اصلا حال ندارم بعد استرس شدید دارم وقتام الکی هدر نشه کل زندگیم استرس شد قبلش درسای مدرسع الان کنکور ۲ سال دیگمو پف آموزش پرورش شده بختک زندگیم

توبه شکستم🫀🙂

با این حرفا چ انرژی منفیا هیچی نمیشه از من ب تو گفتن

من خودم امسال کنکور دادم 

حالا بذار طعم واقعی کنکور رو بچشی بعدا میای ب حرفایه الانت میخندی

بحایه استرس شرو کن روزی فقط ۲ ساعت درس بخون ولی عاقلانه

جدی؟! برای 2 سال دیگه استرس میکشی من با ایکنه کلی هدفت دارم کمتر از یه سال دیگه کنکور دارم ولی زیاد استرس ندارم و سعی میکنم این تابستونو خوب بخونم 

الان تو برو عشقو حالتو بکن در کنارش 2و3 ساعتم درس بخون قول میدم قبول شی استرسم به خودت نده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با این حرفا چ انرژی منفیا هیچی نمیشه از من ب تو گفتن من خودم امسال کنکور دادم  حالا بذار طعم ...

اره تازه استرات زدم از نیم ساعت هرچی توانم کم کم زیاد کنم کلی باید دوسال وقتم بذارم سر درس اینا کنکور خوب بدم رشته مورد علاقم برم  واقعا راحت شدی کوه استرس از دوست رفت 

توبه شکستم🫀🙂

جدی؟! برای 2 سال دیگه استرس میکشی من با ایکنه کلی هدفت دارم کمتر از یه سال دیگه کنکور دارم ولی زیاد ...

اره تفریح دارم کنارم روزی ۳ تا درسام میخونم هر درس متفاوت زده نشم تست شم میزنم ببینم چطوریم تو درس ولی تازه استرات زدم برای شروع هنوز برام خوب جا نیفتاده خیلی تایم کم میخونم کم کم ببرم بالا

در کل آدم استرسی ام تو گوشم خوندن کنکور خراب کنی زندگی تو باختی یه حس بدی گرفتم 

توبه شکستم🫀🙂

ببخشید میتونم بپرسم اگه تابستون پارسالت بود چیکار میکردی؟؟

تنبلی نمیکردم.رو عادت های خوب تمرکز میکردم.خیلییی مهمه عادت خوب بسازی تو دوران تابستون.حتما ی باشگاه ثبت نام میکردم

اره تازه استرات زدم از نیم ساعت هرچی توانم کم کم زیاد کنم کلی باید دوسال وقتم بذارم سر درس این ...

من کنکورمو خوب دادم ولی یه چیز بگم بهت عزیزم خداییش این سه سال که واسه کنکور خوندم استرس انچنانی نداشتم.اصلا ب نتیجه فکر نمیکردم.فقط کاری که باید میکردم رو انجام دادم و چون تمرکزم رو خوده درس خوندن بود ن صرفا نتیجه،  استرس نگرفتم.حواشی رو ول کن سرت به کارت باشه و برنامه ریزی داشته باشی حتما به رشته دلخواهت میرسی

2823
2791
2779
2792