کنکور ۱۴۰۴ آیم بعد الان تابستون سال دهم میخوام شروع کنم خوندن اصلا حال ندارم بعد استرس شدید دارم وقتام الکی هدر نشه کل زندگیم استرس شد قبلش درسای مدرسع الان کنکور ۲ سال دیگمو پف آموزش پرورش شده بختک زندگیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
با این حرفا چ انرژی منفیا هیچی نمیشه از من ب تو گفتن من خودم امسال کنکور دادم حالا بذار طعم ...
اره تازه استرات زدم از نیم ساعت هرچی توانم کم کم زیاد کنم کلی باید دوسال وقتم بذارم سر درس اینا کنکور خوب بدم رشته مورد علاقم برم واقعا راحت شدی کوه استرس از دوست رفت
جدی؟! برای 2 سال دیگه استرس میکشی من با ایکنه کلی هدفت دارم کمتر از یه سال دیگه کنکور دارم ولی زیاد ...
اره تفریح دارم کنارم روزی ۳ تا درسام میخونم هر درس متفاوت زده نشم تست شم میزنم ببینم چطوریم تو درس ولی تازه استرات زدم برای شروع هنوز برام خوب جا نیفتاده خیلی تایم کم میخونم کم کم ببرم بالا
در کل آدم استرسی ام تو گوشم خوندن کنکور خراب کنی زندگی تو باختی یه حس بدی گرفتم
اره تازه استرات زدم از نیم ساعت هرچی توانم کم کم زیاد کنم کلی باید دوسال وقتم بذارم سر درس این ...
من کنکورمو خوب دادم ولی یه چیز بگم بهت عزیزم خداییش این سه سال که واسه کنکور خوندم استرس انچنانی نداشتم.اصلا ب نتیجه فکر نمیکردم.فقط کاری که باید میکردم رو انجام دادم و چون تمرکزم رو خوده درس خوندن بود ن صرفا نتیجه، استرس نگرفتم.حواشی رو ول کن سرت به کارت باشه و برنامه ریزی داشته باشی حتما به رشته دلخواهت میرسی