2777
2789

۱۶ سالمه .....کلن از اولش مخالف دوس.پس.ر و این چیزا بودم 

همه رو به را راست هدایت میکردم که از این کار ها نکنید آینده نداره ......چقد متاسف بودم برای کسایی که این کار ها  رو میکردن 

تمرکزم رو درسم هست ولی این تابستون اصلا یه جوری شدم .....منه بی عقل با یه پسر مجازی آشنا شدم  و وابستش شدم.‌....دارم گند میزنم به همه چی خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی کمبود محبت گرفتم دارم این طوری مثل آدمای مزخرف جبران میکنم

ترو خدا خواهرانه کمکم کنید چیکار کنم؟ 

میری یازدهم یا دهم؟درس میخونی یا ن؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا 

ریپورت و بلاک و پاک کردن شماره همین الان 

تموم میشه راحت میشی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

دوران بلوغه دیگه میگذره

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

توروخدا کات کن ازت خواهش میکنم تشتباه منو تکرار نکن تباه میشی بد وابسته میشی از درس و زندگیت میوفتی

توروخدا نکن...

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

بیا بغلم عزیزدلم

الان خیلی مغزم کار نمیکنه توصیه ای بکنم، ولی دلم خواست بغلت کنم چون درک می کنم چه حس بدی داری و الان چقدر داری خودتو سرزنش می‌کنی

فقط بهت بگم هرکسی تو نوجوانی و جوانی اینجور تجربیات رو داره، خودتو سرزنش نکن گلم، فقط مراقب روح نازت باش که آسیب نبینه گلم‌.

اگر بتونی با بزرگتری که درکت کنه یا یه مشاور خوب صحبت کنی خیلی خوبه

هنوزم میتونی برگردی

کات کن باهاش شاید اولش سخت باشه ولی بعد عادت میکنی

بعدم کلن پیاماشو بپاک ک دیگ سراغش نری 

اصلنم پروف و ایناشو چک کن خودتو با چیزای دیگ سرگرم کن

ساعات چت کردنت رو هی کمتر کن  تا برات کمرنگ تر بشه 

علاوه بر درس یه ورزشی هنزی هم یاد بگیر وقتت پر باشه

حضوری هم نبینش اصلا   کم کم برات کمرنگ میشه 

اینجور محبت ها به درد نمیخوره مخصوصا تو این سن

تبریک

1
5