2777
2789

ایااااا؟ بزرگترین اشتباه... 

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

نمیدونم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگلیم

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
رابطه اشتباه با دوس پسرم💔هیچوقت خودمو نمیبخشم

چه رابطه ای😬

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

زیراب زدم و دیگه انقد عذاب وجدانش زیاد بود انجام ندادم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
خوشگلیم

وات🤣😐

اشتباهم این بود گوشیم تو سایلنت بود ، مامانم از بیمارستان زنگ زده بود با من حرف بزنه بعد بره عمل ،اما من گوشیمو گذاشته بودم تو سایلنت مامانم رفت عملو دیگه من صداشو نشنیدم .ای کاش گوشیم تو سایلنت نبود 😭😭😭🖤🖤🖤

دزدیدن اسباب بازی ی بچه🥲

خودمم بچه بودم ها ولی اون اسباب بازی تنها اسباب بازیش بود...! 

با اینکه خودم صدتا بهترشو داشتم اونو ورداشتم

خدا هم تا حالا خیلی از کسایی ک دوسشون داشتم رو ازم گرفته....!):

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️