2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینه راس میگی خدایی ما ک خاهر نداریم چی پس

من ی وقتایی انقد مامانم با خالم قضیه رو جنایی میکنن تا نیم ساعت بعد قطع کردن تلفن به مامانم زل میزنم تا ماجرارو هضم کنم 😂😂😂😂😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
مال کدوم شهری

تهران 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
۲۵

تو بنده خوب خدایی حالا که ۲۵ سالته از چه سنی به پایین یه دختر بنظرت بچه میرسه ؟نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه 

نمیدانم شاید تا ابد در دلم ماندی🖤✨اگر اینان مسلمانند خدایا کافرم گردان ..

ن دیگ لاشی بودن مد نیس😂😂😂 ۲۵

دیگ شدی جا نوه م 😂😂😂😂 کاش نود درصد پسرا اینطور فک میکردن :/ 

چند سالته مادر بزرگ😂🤣  اره چون ارزش نداره بعد این چیزام ب شخصیت و ذات ادمه دختر لاشیم کم ندا ...

۱۸ 😂😂😂😂 

اره بابا فقط اسمتون بد در رفته :/ 😂😂😂