2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خخخ اره بابا  خوشبختم از اشناییت

اگ تو فکرت به سنم خندیدی باید بگم بچه ام خودتی :/ 😐😂 

و همچنین 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
نه بابا بچه ک نیستی ماشالله  منم زیاد بزرگ نیستم اقا اع😂

گفتم ک تو اصن نوه می 😂😂 تهرانی ؟ حوصلت سر نرفته؟ اصن چرا بیداری :/ خواب نداری ؟؟؟

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
اره تهرانم من کجا فهمیدی  خیلی حوصلم سر رفته  نه ظهر خابیدم یکم دیگ خابم نمیبره

حس ششمی ام نمیدونی واقعا؟😂😂😂 

نازییی اخیییی 😂😂😂 واییی نمیدونم پرا انقد دوس دارم نصیحتت کنم رلم ک نداشتی و :/ ایشش دانشگاه میری؟

حس ششمی ام نمیدونی واقعا؟😂😂😂  نازییی اخیییی 😂😂😂 واییی نمیدونم پرا انقد دوس دارم نصیحتت ک ...

😂😂🤣🤣 

هرچی میخای بگو 

نه تموم شده کارشناسی مهندسی تکنولوژی خودرو دارم من

😂😂🤣🤣  هرچی میخای بگو  نه تموم شده کارشناسی مهندسی تکنولوژی خودرو دارم من

من حتی اسم اینو داشتم میخوندم ۳ بار زبونم گرف 😂😂😂 خسته نباشی دلاوررر بعد سرکارم نمیری نه؟ با مامانت ک غیبت نمیکنی برو زن بگیرررررر حداقل کار یادت بدم 😐😂

خلافاتو نام ببر 

من حتی اسم اینو داشتم میخوندم ۳ بار زبونم گرف 😂😂😂 خسته نباشی دلاوررر بعد سرکارم نمیری نه؟ با ماما ...

خخخخخ نه فعلا نمیرم ولی میخام کارگاه قالبسازی بزنم مث بابام 

هنوز پیدا نشده بعد یکمم زوده 

من ب قیافم میخوره خلاف کنم؟؟؟؟

خخخخخ نه فعلا نمیرم ولی میخام کارگاه قالبسازی بزنم مث بابام  هنوز پیدا نشده بعد یکمم زوده  ...

زوده و اینا نداره بگو پیدا نشده ناز میکنه حالا 😐😂 من قیافتو ندیدم ک :/ 

میگم مشخصات و بگو کدوم درسته 

چشم و ابرو مشکی 

موهات صاف و یکم بلند 

پوستت سفید یا گندمیه 

ته ریش داری 

لاغری :/ 

فک کنم همشو گفتی دیگ😂 ولی لاغر نیسم https://uploadkon.ir/uploads/f16b12_23IMG-20211127-WA0000.jpg

تو باور نمیکنی ولی من واقعا حس ششمی ام😂😂😂😂 

باز نمیشه ک صفحه سفیده