2777
2789

خانم های با تجربه میشه بگید که آیا میشه اسپری بی حسی لیدوکائین ۲ درصد و ژل لوبریکانت محلول آب رو باهم استفاده کرد؟ آیا ضرری داره به نظرتون؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕

سوزش شدید داره ضرر هم تا 5.6بار ن

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوزش شدید داره ضرر هم تا 5.6بار ن

اسپری رو فقط دو سه بار میخوام استفاده کنم ولی ژل رو تا یه مدت به نظرتون بازم سوزش خواهد داشت؟

برای همسر عزیزم ❤️‍🔥💋 جهانم تویی❤️                     چنان دور تو میگردم💞 که کسی به زیبایی من جهان گردی را تجربه نکرده باشد💕
اسپری رو فقط دو سه بار میخوام استفاده کنم ولی ژل رو تا یه مدت به نظرتون بازم سوزش خواهد داشت؟

اره 

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
لیدوکائینو بعد از اثر گذاریش باید شست

یعنی چه جوری؟

من اطلاع ندارم ولی بهتر هیچ کدوم استفاده نکنی 

آخه خیلی اذیت میشم و اصلا نمیتونم تحمل کنم 🥺

با آب دیگه.

آهان اگه نشورم چی میشه آجی؟

اره 

راهی بدونه سوزش سراغ دارید؟

حساسیت میده حتما باید شسته بشه، وقتی بی حس میشه و اثرشو میذاره بشورید هم اثرش هست

باشه گلم مرسی که راهنمایی کردی🥰

من خودم از ژل لوبریکانت استفاده میکنم مشکلی نداره ولی اگه بخوای از لیدوکایین استفاده کنی بعد از بی حس شدن باید بشوریش اون جوری اونم مشکلی ایجاد نمیکن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل