یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کنکور داشتن نظم و پیوستگی تو اجرای برنامست یه برنامه دقیق برای هر روزت داشته باش و مشخص کن تا انتها ...
منی که هیچی نمیخونم چی 💔😔
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨
خب علت درس نخوندت چیه؟هدف نداری؟نمیدونی از کجا شروع کنی؟یا هر چی اول علتش رو پیدا کن بعد دنبال راه حل باش براش
برای درس خوندن هم لازم نیست از اول ساعت مطالعه بالا داشت از ۳ ۴ ساعت شروع کن و هدفگذاری کن هر هفته یک ساعت بیش ترش کنی تا اخر تابستون هم نظم پیدا میکنی هم ساعت مطالعت به ۹ ۱۰ ساعت میرسه
بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨