2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور داشتن نظم و پیوستگی تو اجرای برنامست

یه برنامه دقیق برای هر روزت داشته باش و مشخص کن تا انتهای هر ماه و هر فصل میخوای تا چه مباحثی پیشروی داشته باشی اینطوری مسیرت برات شفاف میشه

و حتما حتما تعهد داشته باش به برنامت

کنکور داشتن نظم و پیوستگی تو اجرای برنامست یه برنامه دقیق برای هر روزت داشته باش و مشخص کن تا انتها ...

منی که هیچی نمیخونم چی 💔😔

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منی که هیچی نمیخونم چی 💔😔

خب علت درس نخوندت چیه؟هدف نداری؟نمیدونی از کجا شروع کنی؟یا هر چی اول علتش رو پیدا کن بعد دنبال راه حل باش براش

برای درس خوندن هم لازم نیست از اول ساعت مطالعه بالا داشت از ۳ ۴ ساعت شروع کن و هدفگذاری کن هر هفته یک ساعت بیش ترش کنی تا اخر تابستون هم نظم پیدا میکنی هم ساعت مطالعت به ۹ ۱۰ ساعت میرسه

پیوستگی داشته باش ،یه روز ۸ ساعت یه روز دوساعت یه روز هیچی به درد نمیخوره..

روزی ۲ ساعت بخونی ولی پیوسته بهتره...

تفریح داشته باش، یه جور نشه زده بشی از همه چی..

حاشیه هارو دنبال نکن..

بنظرت مشاور بگیرم یا خودم بخونم؟

من خودم مشاور گرفتم

دوستایی داشتم که مشاور نداشتن بستگی به خودت داره اگه ارادت قویه و روی خودت کنترل داری و روش های برنامه ریزی هم بلدی بدون مشاور هم میتونی موفق بشی

مشاور من دانشجو پزشکی بود و خودش سال کنکورش مشاور نداشت

من خودم مشاور گرفتم دوستایی داشتم که مشاور نداشتن بستگی به خودت داره اگه ارادت قویه و روی خودت کنتر ...

خودم نظرمه مشاور داشته باشم ولی هنوز دو به شَکم

مرسی از راهنماییت

خب علت درس نخوندت چیه؟هدف نداری؟نمیدونی از کجا شروع کنی؟یا هر چی اول علتش رو پیدا کن بعد دنبال راه ح ...

ممنون . حس میکنم چیزی که میگین خیلی محاله 

نمی‌دونم ی روز میخونم ی روز نمیخونم 

دلیلش تنبلی و گوشیه نمی‌دونم چطور غلبه کنم بهش 

شرایط خونمون هم خیلی اوکی نیست می‌خوام برم کتابخونه دیر بیدار میشم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

منم تازه میخوام شروع کنم..

رشتت چیه