2777
2789
عنوان

دلسوزی

112 بازدید | 11 پست

بچها چیکار کنم دلم برای کسی نسوزه مخصوصا کسی که جوونیم نابوده کرده با بدجنسیاش نزاشته اب خوش از گلوم پایین بره ولی یچیزش میشه من دلسوزی میکنم و ناراحت درصورتی که من واقعا ازش بیزارم و متنفرم خیلی از خودمم خسته شدم واقعا با تمام وجودم ازش متنفرم ولی نمیدونم چرا دلم باید براش یهو بسوزه و ضربشم بخورم 😔دست خودم نیست ولی از دلسوزی کردن براش خیلی عصبانی میشم مثل الان

مطمئنی دلسوزیه؟

بیشتر به مهر طلبی میخوره

و یا اینکه انقد بهش محبت کنی که پیش خودش بگه عه این چقد مهربونه من اشتباه میکنم رفتارم باهاش اینه

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
مطمئنی دلسوزیه؟ بیشتر به مهر طلبی میخوره و یا اینکه انقد بهش محبت کنی که پیش خودش بگه عه این چقد م ...

هزار بار جلو خودش مستقیم یا غیرمستقیم گفتم گاش نبودی کاش بمیری خودش میدونه تنها ارزوم شده مرگش ولی هرچی خوبی میکنم دلم میسوزه یهو براش بعدش میبینم اصلا انگار نه انگار میره پشتم حرف میزنه یا سرچیزای کوچیک فحش میده کتک میزنه خیلی ناراحت میشم از خودم ک چرا دل میسوزونم باید بزارم زجر بکشه همونجور زجرم داده زندگی دنیام و جوونیم نابود کرده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ببین دلت اول برای خودت بسوزه اون سواستفاده میکنه عزت نفستو ببر بالا برای هر ادمی همون ارزشو بزار ...

واگذارش کردم به خدا هرچند خدا هم از سرتاپاشو کرده پراز درد و مریضی ولی بازم واگذارش میکنم به همونی ک اینو اورد ب این دنیا ک زندگیمون زهرمارمون کنه 

دیگه بهش محبت نکن باشه؟

به مامانم گفتم وقتی حالش بد شد اصلا صدای من نزن چون از اتاق میام بیرون و رو ب اسمون میکنم جلو همتون فقط مرگش میخام گفتم فقط صدام نزن چون تنها کسی ک ب فریادش میرسه منم برا همین میگم از خودم خسته شدم 

به مامانم گفتم وقتی حالش بد شد اصلا صدای من نزن چون از اتاق میام بیرون و رو ب اسمون میکنم جلو همتون ...

الان همکار من ۴۱ سالشه ی خواهر سواستفاده گرو بداخلاق داره

همیشه پیش من حرف میزنه خستگیشو میفهمم

همیشم بهش میگم محل نده 

با هر کی عین خودش(جز بچه و نوجوون)

🍓 خودتونو زندگی کنید تا جایی که به دیگران آسیب نزنید 🍓
الان همکار من ۴۱ سالشه ی خواهر سواستفاده گرو بداخلاق داره همیشه پیش من حرف میزنه خستگیشو میفهمم هم ...

من کاری ب سو استفادش ندارم حاضرم همه چیم براش بخرم فقط اخلاقش رفتاراش داره ب مرز جنون منو میرسونه وحشتناکه شاید هرکس جای من بود تاحالا زندش نمیزاشت خدا دیگ صبرم ازم گرفته خیلی کم اوردم از دستش برام دعا کن ابجی 

مرسی ک ب دردام گوش کردی ممنونم ازت فقط تو اومدی تاپیکم