rima99 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 513 عنوان رامسر 117 بازدید | 6 پست شب بخیر بچه ها رامسر الان هوا چطوره؟؟ بارون نیست؟ تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️ 1402/04/21 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12372 دوستم الان اونجا مسافرتن.. 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3102 فکر کردم تو رامسری میخوای بخوابی گفتی شب بخیر😐🤭 خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
rima99 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 513 فکر کردم تو رامسری میخوای بخوابی گفتی شب بخیر😐🤭 😂😂😂😂 تو داروخونه کار میکنم حیطه آلرژی و ریه یا هر مشکلی داشتین خوشحال میشم رایگان کمکتون کنم توی این شرایط سخت♥️