rima99 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 422 عنوان رامسر 115 بازدید | 6 پست شب بخیر بچه ها رامسر الان هوا چطوره؟؟ بارون نیست؟ در دنیایی که مردمان شهر عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:) 1402/04/21 | 21:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12240 دوستم الان اونجا مسافرتن.. 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
یه،،غریبه_ی،،آشنا عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3000 فکر کردم تو رامسری میخوای بخوابی گفتی شب بخیر😐🤭 خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست، آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی چشمهایش تو را لو دهند!
rima99 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 422 فکر کردم تو رامسری میخوای بخوابی گفتی شب بخیر😐🤭 😂😂😂😂 در دنیایی که مردمان شهر عصا را از کور میدزدیدند منِ خوش باور ب دنبال محبت بودم:)