2777
2789
عنوان

ترس

290 بازدید | 34 پست

بچه هااا من چراغ و خاموش کردم ۳۰ ثانیه بعد خود به خود روشن شد 😱😭 خونه تنهام  خیلی ترسیدم😭

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟

وای یاد خودمون افتادم🤣🤣😭😭😭

تعریف کنم؟ 

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراغ طبقه پایین خونمون  خود به خود روشن شد دیگه خاموشش نکردم🥴من کلا از اونجا وحشت دارم

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟
کلیدش گیر کرده نترس الکی

قلبم اومد تو دهنم🥲

یا خدااا من بودم میرفتم بیرون

وقتی میرم طبقه پایین یه حس بدی بهم دست میده از اونجا وحشت دارم

وای یاد خودمون افتادم🤣🤣😭😭😭 تعریف کنم؟ 

اره حتما. 

ترس نداره ک بر بچه‌ها روشن کردن 🤫🤫🤫🤫

😑

اره

خونه بابابزرگم نشسته بودیم 8نفر بودیم ظهر بود چراغ سالن ردشن بود بابابزرگم گفت خاموشش کن پاشدم رفتم خاموش کنم خاموش کردم نشست 1دقیقه بعدش روشن شد دوباره رفتم خاموش کردم دوباره روشن شد کل 8نفر هی رفتیم لامپ رو خاموش کردیم هی روشن شد همینجوری ک ترسیده بودیم ی پسره تو کوچه با سنگ زده بود ب ده پرنده ه خورد ب شیشه پر از خون شد یهو همه جیق و فرار کردیم 🤣🤣

آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون