2777
2789

همسر من ی گوشی معمولی برای کارش داشت ی دونه هم تبلت داره بعد گوشی معمولیش گم کرده یا دزدیدن هنوز ک چهارماه نخریده بعد باباش اومده در مغازه اونم گوشیش خرابه بهش گفته برای من گوشی بخر همسر منم رفته براش خریده آخه پول نداره خودش بخره بعد به جای اینکه کمک ک نمیکنن هیچی میان میگن گوشی برام بخر به شوهرم گفتم تو پول نداری خودت برای خودت بخری بعد برای پدرت خریدی گفت کارتشو داد جاب جا کردم بعد گفتم خب چرا در مغازه نداد بهت گفت وقتی بردم در خونه کارتشو گرفتم ولی می‌دونم دروغ میگه 

بچه ها شوهر من کارت بانکیشو دست من نمی‌ده می‌دونم ک میخواد برای اینا خرج کنه من نفهمم واقعا اعصابم بهم می‌ریزه همینم از شوهرم شنیدم ک برای پدرش خریده خیلی جوش کردم حالم بهم میخوره پدرمادرشو میبینم زورشون به کسی پول نداره میرسه فقط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همین مشکلو با همسرم دارم، تو مسائل مالی با من ندار نیست و نمیخواد پولامونو بزاریم وسط که برنامه ریزی و پیشرفت کنیم، چون میخواد برای خانوادشم خرج کنه، بعدشم الکی از کارت مامانم اینکارو واسش کردم! ما دیدیم پدر مادر به بچه کمک میکنن، اینا مارو نخورن کمک پیشکش

بخدا انقدر حسرت میخورم شوهرایی که با زنشون یکدل هستن و تو مسائل مالی شفاف هستن، اما شوهر من پنهان کاری میکنه و به فکر خانواده اش هم هست، و با اینکه درآمدش خوبه اما ما تو چهارسال هیچ پیشرفتی نداشتیم 

وای بقران این پدر شوهر مادرشوهر ها خیلی بی رحمن نمیگن این زحمت میکشه خرج خودشم به زور در میار هی انتطار دارن

متاسفام براشون

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
عیب نداره بخدا خدادو برابر بهتون میده اینقد خساس بشی دیگه هیچی پیشت نمیگه ایتقدر بی سیاست نباش اونم ...

چون خودش پول نداره بعد اوناهم بی انصاف هستن 

خب بتوچه؟ پول خودشو دوس داره برا باباش گوشی بخره توام بشین سر جات

عزیزم مگه شریک زندگیش نیست متاهلی

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
خب بتوچه؟ پول خودشو دوس داره برا باباش گوشی بخره توام بشین سر جات

حرف شمام اشتباهه این خانوم شریک زندگیشه و حتما شوهرش باید باهاش مشورت میکرد کار شوهرشم اشتباه بوده اما در کل چون پدرشه نمیشه زیاد دلخور شد

.

وقتی بلد نیستی درست صحبت کنی نظر هم نده 

بدم میاد از زنای مث تو. اخرشم خودتو بدبخت میکنی و هر روز دعوا میکنی تو خونه، پدر مادر هرکی براش ارزشمنده. خودتو بذار جای اون. بابات چیزی ازت میخواس نه میاوردی؟؟ این اخلاقتو بذار کنار

روز خوش

وای بقران این پدر شوهر مادرشوهر ها خیلی بی رحمن نمیگن این زحمت میکشه خرج خودشم به زور در میار هی انت ...

عزیزدل

پدر و مادرا حق دارن به گردن بچه هاشون اندازه همه عمر و زندگی که صرفشون کردن من و شمام یه روزی تو شرایطی قرار میگیریم که از بچه هامون پول و کمک بخوایم...

.

حرف شمام اشتباهه این خانوم شریک زندگیشه و حتما شوهرش باید باهاش مشورت میکرد کار شوهرشم اشتباه بوده ا ...

چون شوهرم خودش هنوز ک هتوزه گوشی نداره 

و اگر بخوام الان برای بچم چیزی بخرم کلی بهم غر میزنه 

چرا اعصابت خراب میشه.خوشحال باش که دست رد نزده به باباش 

من دوس دارم پول نداشته باشیمم شوهرم به پدرمادرش خدمت کنه ولی دریغا.

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...