2777
2789

دستام میلرزه دهنم خشک میشه خیلی میترسم اصلا ناشناس جواب نمیدم از تلفنی حرف زدن متنفرم الان چن‌روزه یکی میخواد زنگ بزنه همش تو استرسم قلبم داره میاد تو دهنم😭😭😭😭

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این باید یه دلیلی داشته باشه

ببین چی تو گذشته باعث این شده

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
این باید یه دلیلی داشته باشه ببین چی تو گذشته باعث این شده

هیچی والا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

رینگ رینگ  قاتل سریالی زنگ میزنه

همین باید باشه😂😂😂

اگ کسی باعثشه بگو تا وقتی خودم پیام ندادم تو هییییچوقت پیام نده دیگه مطمینی اون زنگ نمیزنه پس هرکسی ...

نه رل اینا ندارم ولی استرس میگیرم بدجور🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️