2777
2789
عنوان

چرا من ی حرکتی توی زندگیم نمیزنم؟

139 بازدید | 24 پست

یا باید ی کاری کنم یا خودمو بکشم از خودخوری ک بهتره

باید وزن کم کنم ورزش کنم رژیم بگیرم درس بخونم گوشیو بندازم کنار ولی کو اون اراده ، ناخن کَندنم هم بزارم کنار🙂

سرم داره میترکه همش خوابم و خسته هعی

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

چون هدف نداری

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نمیتونم هیچ حرکتی بزنم 

همینطور موندم 

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
منم نمیتونم هیچ حرکتی بزنم  همینطور موندم

من پسرفت میکنم ولی پیشرفت نه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

منم دقیقا بیشترمون همینیم اراده کافی نداریم همش ناامید و بدون انگیزه ایم

خسته شدم ازاین وضعیت

منم همینم هرروز داره به وزنم اضافه میشه حالم از خودم بده

منم قد و‌وزنت چندخ

پس اینا چین لاغری هدف نیس مگه

نه مثلا برای لاغزی  باید هدف داشته باشی 

برای انداختن گوشی به کتار باید هدف داشته باشی

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

[QUOTE=300398974]نه مثلا برای لاغزی  باید هدف داشته باشی  برای انداختن گوشی به کتار باید هدف داشته باشی[/QUOTE

هعی

نه مثلا برای لاغزی  باید هدف داشته باشی  برای انداختن گوشی به کتار باید هدف داشته باشی

برو تو یه مغازه یه لباس خیلی شیک انتخاب کن هدفت بزار همون لباس و پوشیدنش بخاطر اونم شده یه تکونی به خودت میدی

[QUOTE=300398974]نه مثلا برای لاغزی  باید هدف داشته باشی  برای انداختن گوشی به کتار باید ه ...

💔😕

بعدم یه چیزی بگم عزیزم برا هدف گذاری نباید لفسردگی داشته باشی

برو تو یه مغازه یه لباس خیلی شیک انتخاب کن هدفت بزار همون لباس و پوشیدنش بخاطر اونم شده یه تکونی به ...

باشه مرسی🙂